GMT Yacht Deck SL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • GMT Yacht Deck SL
Private companiesOil and Gas Extraction • GMT Yacht Deck SL

Contactgegevens GMT Yacht Deck SL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GMT Yacht Deck SL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GMT Yacht Deck SL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hagenbroeksesteenweg 94, Lier, Eur 2500, België

Telefoon (phone): 32 3 480 48 45 32 3 480 48 45

Fax (fax): 32 3 480 08 01 32 3 480 08 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GMT Yacht Deck SL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GMT Yacht Deck SL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GMT Yacht Deck SL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GMT Yacht Deck SL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GMT Yacht Deck SL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GMT Yacht Deck SL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GMT Yacht Deck SL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GMT Yacht Deck SL
Products information GMT Yacht Deck SL

BTW identificatienummer (tax): BE07799987792
Ondernemingsnummer: 7772247314
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in GMT Yacht Deck SL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GMT Yacht Deck SL
(Get full report from official database of BE for GMT Yacht Deck SL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GMT Yacht Deck SL
Addition kinds of activities for GMT Yacht Deck SL

10819902. Overbelasting verwijderen, metalen mijnbouw | Overburden removal, metal mining
25110605. Opbergkisten, huishouden: hout | Storage chests, household: wood
28690505. sorbitol | Sorbitol
51360301. Jassen, mannen en jongens ' | Coats, men's and boys'
65120401. Huurders van pieren, dokken, bijbehorende gebouwen en faciliteiten | Lessors of piers, docks, associated buildings and facilities

Werken bij GMT Yacht Deck SL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GMT Yacht Deck SL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GMT Yacht Deck SL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GMT Yacht Deck SL. Looking for open vacancies in other companies

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Storingstechnieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van GMT Yacht Deck SL in sociale netwerken
Look for responds of GMT Yacht Deck SL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GMT Yacht Deck SL. Laat een reactie achter voor GMT Yacht Deck SL. GMT Yacht Deck SL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GMT Yacht Deck SL. Leave a respond for GMT Yacht Deck SL. GMT Yacht Deck SL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GMT Yacht Deck SL op de google maps. Adres en contacten GMT Yacht Deck SL
Location of GMT Yacht Deck SL on the google maps. Address and contacts of GMT Yacht Deck SL

Andere gerelateerde bedrijven als come GMT Yacht Deck SL GMT Yacht Deck SL: GERARD ANNEET & CIE | Vossaert E | KLEIN BRABANTSE TOUWSLAGER | STAHLWILLE-LONGIN SERVICES | Van Aelst

Other related companies as GMT Yacht Deck SL: GERARD ANNEET & CIE | Vossaert E | KLEIN BRABANTSE TOUWSLAGER | STAHLWILLE-LONGIN SERVICES | Van Aelst

GMT Yacht Deck SL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GMT Yacht Deck SL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07799987792. Het bedrijf GMT Yacht Deck SL bevindt zich op het adres: Hagenbroeksesteenweg 94, Lier, Eur 2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 614,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GMT Yacht Deck SL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GMT Yacht Deck SL is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GMT Yacht Deck SL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GMT Yacht Deck SL, openstaande posities, locatie van GMT Yacht Deck SL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GMT Yacht Deck SL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GMT Yacht Deck SL, company assigned to the tax number BE07799987792. The company GMT Yacht Deck SL is located at the address: Hagenbroeksesteenweg 94, Lier, Eur 2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 614,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GMT Yacht Deck SL were not found.
The main activity of GMT Yacht Deck SL is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GMT Yacht Deck SL is not available. You also can look at reviews of GMT Yacht Deck SL, open positions, location of GMT Yacht Deck SL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GMT Yacht Deck SL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GMT Yacht Deck SL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GMT Yacht Deck SL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GMT Yacht Deck SL, employees, financial statistics.