GMS-Softmed

Contactgegevens GMS-Softmed: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GMS-Softmed: address, phone, fax, email, website, opening hours

GMS-Softmed

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 34 box 9 rue Pierre du Diable, Jambes, Namur 5100, België

Telefoon (phone): 3281228585 3281228585

Fax (fax): 3281219212 3281219212

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GMS-Softmed: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GMS-Softmed"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GMS-Softmed"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GMS-Softmed, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GMS-Softmed. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GMS-Softmed, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GMS-Softmed. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GMS-Softmed
Products information GMS-Softmed

BTW identificatienummer (tax): BE02827026367
Ondernemingsnummer: 5143768310
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in GMS-Softmed zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GMS-Softmed
(Get full report from official database of BE for GMS-Softmed)

Aanvulling soorten activiteiten voor GMS-Softmed
Addition kinds of activities for GMS-Softmed

581208. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
20320304. Kippenbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken broth: packaged in cans, jars, etc.
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
32550302. Brandblokken, bakstenen, tegels of speciale vormen | Fire clay blocks, bricks, tile, or special shapes
35370111. Stands, grondverwerkende vliegtuigen | Stands, ground servicing aircraft
38229917. Waterkoker regelt | Water heater controls
39659901. Buckles en gesp delen | Buckles and buckle parts
51629904. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec

Werken bij GMS-Softmed: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GMS-Softmed: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GMS-Softmed. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GMS-Softmed. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

  • Frituur medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DIVEYAYE

    Type: Flexijob

    helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

Zoek naar antwoorden van GMS-Softmed in sociale netwerken
Look for responds of GMS-Softmed in social networks

Lees alle opmerkingen voor GMS-Softmed. Laat een reactie achter voor GMS-Softmed. GMS-Softmed bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GMS-Softmed. Leave a respond for GMS-Softmed. GMS-Softmed on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GMS-Softmed op de google maps. Adres en contacten GMS-Softmed
Location of GMS-Softmed on the google maps. Address and contacts of GMS-Softmed

Andere gerelateerde bedrijven als come GMS-Softmed GMS-Softmed: Active Partners | ELEKTRO BAERT | KRISTA CALCOEN | PHILIPS DIRK | Drink du Moulin

Other related companies as GMS-Softmed: Active Partners | ELEKTRO BAERT | KRISTA CALCOEN | PHILIPS DIRK | Drink du Moulin

GMS-Softmed is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GMS-Softmed, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02827026367. Het bedrijf GMS-Softmed bevindt zich op het adres: 34 box 9 rue Pierre du Diable, Jambes, Namur 5100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GMS-Softmed zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GMS-Softmed is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GMS-Softmed is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GMS-Softmed, openstaande posities, locatie van GMS-Softmed op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GMS-Softmed is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GMS-Softmed, company assigned to the tax number BE02827026367. The company GMS-Softmed is located at the address: 34 box 9 rue Pierre du Diable, Jambes, Namur 5100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GMS-Softmed were not found.
The main activity of GMS-Softmed is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GMS-Softmed is not available. You also can look at reviews of GMS-Softmed, open positions, location of GMS-Softmed on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GMS-Softmed, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GMS-Softmed, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GMS-Softmed, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GMS-Softmed, employees, financial statistics.