GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION

Contactgegevens GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise, 143, BRUSSELS BE, België

Telefoon (phone): 515 225 1200 (+32-515 225 1200) 515 225 1200 (+32-515 225 1200)

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION
Products information GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION

BTW identificatienummer (tax): BE08548431396
Ondernemingsnummer: 1732238769
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION
(Get full report from official database of BE for GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION
Addition kinds of activities for GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION

735905. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services
34330107. Stokers, mechanisch: huishoudelijk of industrieel | Stokers, mechanical: domestic or industrial
62110108. Belastingcertificaat dealers | Tax certificate dealers
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers
82490301. Medische en tandheelkundige assistent school | Medical and dental assistant school

Werken bij GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

Zoek naar antwoorden van GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION in sociale netwerken
Look for responds of GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION. Laat een reactie achter voor GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION. GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION. Leave a respond for GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION. GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION op de google maps. Adres en contacten GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION
Location of GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION on the google maps. Address and contacts of GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION

Andere gerelateerde bedrijven als come GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION: Hony S | KATHLEEN VERMEULEN | J. JADOULLE | Du Bois Wim | REFRITECH BVBA

Other related companies as GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION: Hony S | KATHLEEN VERMEULEN | J. JADOULLE | Du Bois Wim | REFRITECH BVBA

GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08548431396. Het bedrijf GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION bevindt zich op het adres: Avenue Louise, 143, BRUSSELS BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION, openstaande posities, locatie van GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION, company assigned to the tax number BE08548431396. The company GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION is located at the address: Avenue Louise, 143, BRUSSELS BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION were not found.
The main activity of GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION is not available. You also can look at reviews of GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION, open positions, location of GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLOBAL CROP PROTECTION FEDERATION, employees, financial statistics.