Global Crop Protection Federation

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Global Crop Protection Federation
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Global Crop Protection Federation

Contactgegevens Global Crop Protection Federation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Global Crop Protection Federation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Global Crop Protection Federation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise, 143, Brussels, B-1050,, België

Telefoon (phone): 515-225-1200 (+32-515-225-1200) 515-225-1200 (+32-515-225-1200)

Fax (fax): +32 (9) 676-57-28 +32 (9) 676-57-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Global Crop Protection Federation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Global Crop Protection Federation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Global Crop Protection Federation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Global Crop Protection Federation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Global Crop Protection Federation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Global Crop Protection Federation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Global Crop Protection Federation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Global Crop Protection Federation
Products information Global Crop Protection Federation

BTW identificatienummer (tax): BE02502929687
Ondernemingsnummer: 4753753662
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 347,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Global Crop Protection Federation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Global Crop Protection Federation
(Get full report from official database of BE for Global Crop Protection Federation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Global Crop Protection Federation
Addition kinds of activities for Global Crop Protection Federation

5074. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
33120402. Spoorwegovergangen, staal of ijzer | Railroad crossings, steel or iron
34820000. Wapenmunitie | Small arms ammunition
35480000. Lasapparatuur | Welding apparatus
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise
62210000. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers

Werken bij Global Crop Protection Federation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Global Crop Protection Federation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Global Crop Protection Federation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Global Crop Protection Federation. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Operator Zagerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van Global Crop Protection Federation in sociale netwerken
Look for responds of Global Crop Protection Federation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Global Crop Protection Federation. Laat een reactie achter voor Global Crop Protection Federation. Global Crop Protection Federation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Global Crop Protection Federation. Leave a respond for Global Crop Protection Federation. Global Crop Protection Federation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Global Crop Protection Federation op de google maps. Adres en contacten Global Crop Protection Federation
Location of Global Crop Protection Federation on the google maps. Address and contacts of Global Crop Protection Federation

Andere gerelateerde bedrijven als come Global Crop Protection Federation Global Crop Protection Federation: FLCENTRALE LAITIÈRE SA | V.C. CAPCI | SCHAKKEBROEK V.V. | MARTINE GASPAR | ANTOINE SOETAERT

Other related companies as Global Crop Protection Federation: FLCENTRALE LAITIÈRE SA | V.C. CAPCI | SCHAKKEBROEK V.V. | MARTINE GASPAR | ANTOINE SOETAERT

Global Crop Protection Federation is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Global Crop Protection Federation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02502929687. Het bedrijf Global Crop Protection Federation bevindt zich op het adres: Avenue Louise, 143, Brussels, B-1050,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 347,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Global Crop Protection Federation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Global Crop Protection Federation is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Global Crop Protection Federation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Global Crop Protection Federation, openstaande posities, locatie van Global Crop Protection Federation op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Global Crop Protection Federation is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Global Crop Protection Federation, company assigned to the tax number BE02502929687. The company Global Crop Protection Federation is located at the address: Avenue Louise, 143, Brussels, B-1050,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 347,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Global Crop Protection Federation were not found.
The main activity of Global Crop Protection Federation is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Global Crop Protection Federation is not available. You also can look at reviews of Global Crop Protection Federation, open positions, location of Global Crop Protection Federation on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Global Crop Protection Federation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Global Crop Protection Federation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Global Crop Protection Federation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Global Crop Protection Federation, employees, financial statistics.