Georges DHAEYER - Administrateur delegue

Contactgegevens Georges DHAEYER - Administrateur delegue: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Georges DHAEYER - Administrateur delegue: address, phone, fax, email, website, opening hours

Georges DHAEYER - Administrateur delegue

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Leumont 1A, WANZE, NA 4520, België

Telefoon (phone): 32 (0)85 24. 15.10 32 (0)85 24. 15.10

Fax (fax): 32 (0)85 23. 61. 64. 32 (0)85 23. 61. 64.

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Georges DHAEYER - Administrateur delegue: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Georges DHAEYER - Administrateur delegue"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Georges DHAEYER - Administrateur delegue"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Georges DHAEYER - Administrateur delegue, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Georges DHAEYER - Administrateur delegue, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Georges DHAEYER - Administrateur delegue
Products information Georges DHAEYER - Administrateur delegue

BTW identificatienummer (tax): BE03941040039
Ondernemingsnummer: 5721649169
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Georges DHAEYER - Administrateur delegue zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Georges DHAEYER - Administrateur delegue
(Get full report from official database of BE for Georges DHAEYER - Administrateur delegue)

Aanvulling soorten activiteiten voor Georges DHAEYER - Administrateur delegue
Addition kinds of activities for Georges DHAEYER - Administrateur delegue

2326. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
14810000. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
22110301. Crash toweling, katoen | Crash toweling, cotton
30890215. Schoteltjes, kunststof | Saucers, plastics
33540101. Bars, geëxtrudeerd, aluminium | Bars, extruded, aluminum
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
39990601. Kegels en rietsoorten, behalve edelmetaal | Canes and cane trimmings, except precious metal
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums
51459901. Snoep | Candy
57310101. Antennes, Schotelantenne | Antennas, satellite dish

Werken bij Georges DHAEYER - Administrateur delegue: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Georges DHAEYER - Administrateur delegue: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • chauffeur CE tuinmaterialen // vaste kraan (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot de job van chauffeur: Tuinmaterialen (tegels big bags natuursteen...) vervoeren Zelf 's morgens laden met heftruck Lossen bij de klant met vaste kraan. zowel bij tuinaannemers als particulieren lossen

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Georges DHAEYER - Administrateur delegue in sociale netwerken
Look for responds of Georges DHAEYER - Administrateur delegue in social networks

Lees alle opmerkingen voor Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Laat een reactie achter voor Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Georges DHAEYER - Administrateur delegue bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Leave a respond for Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Georges DHAEYER - Administrateur delegue on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Georges DHAEYER - Administrateur delegue op de google maps. Adres en contacten Georges DHAEYER - Administrateur delegue
Location of Georges DHAEYER - Administrateur delegue on the google maps. Address and contacts of Georges DHAEYER - Administrateur delegue

Andere gerelateerde bedrijven als come Georges DHAEYER - Administrateur delegue Georges DHAEYER - Administrateur delegue: Valvekens P | Huys Te Oudenhove | Boudart Optique | Micropelia | ANTOINE SMETRYNS

Other related companies as Georges DHAEYER - Administrateur delegue: Valvekens P | Huys Te Oudenhove | Boudart Optique | Micropelia | ANTOINE SMETRYNS

Georges DHAEYER - Administrateur delegue is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Georges DHAEYER - Administrateur delegue, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03941040039. Het bedrijf Georges DHAEYER - Administrateur delegue bevindt zich op het adres: Rue de Leumont 1A, WANZE, NA 4520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Georges DHAEYER - Administrateur delegue zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Georges DHAEYER - Administrateur delegue is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Georges DHAEYER - Administrateur delegue is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Georges DHAEYER - Administrateur delegue, openstaande posities, locatie van Georges DHAEYER - Administrateur delegue op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Georges DHAEYER - Administrateur delegue is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Georges DHAEYER - Administrateur delegue, company assigned to the tax number BE03941040039. The company Georges DHAEYER - Administrateur delegue is located at the address: Rue de Leumont 1A, WANZE, NA 4520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Georges DHAEYER - Administrateur delegue were not found.
The main activity of Georges DHAEYER - Administrateur delegue is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Georges DHAEYER - Administrateur delegue is not available. You also can look at reviews of Georges DHAEYER - Administrateur delegue, open positions, location of Georges DHAEYER - Administrateur delegue on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Georges DHAEYER - Administrateur delegue, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Georges DHAEYER - Administrateur delegue, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Georges DHAEYER - Administrateur delegue, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Georges DHAEYER - Administrateur delegue, employees, financial statistics.