Georges DHAEYER - Administrateur delegue

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Georges DHAEYER - Administrateur delegue
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Georges DHAEYER - Administrateur delegue

Contactgegevens Georges DHAEYER - Administrateur delegue: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Georges DHAEYER - Administrateur delegue: address, phone, fax, email, website, opening hours

Georges DHAEYER - Administrateur delegue

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue de Leumont 1A, WANZE, NA 4520, België

Telefoon (phone): 32 (0)85 24. 15.10 32 (0)85 24. 15.10

Fax (fax): 32 (0)85 23. 61. 64. 32 (0)85 23. 61. 64.

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Georges DHAEYER - Administrateur delegue: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Georges DHAEYER - Administrateur delegue"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Georges DHAEYER - Administrateur delegue"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Georges DHAEYER - Administrateur delegue, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Georges DHAEYER - Administrateur delegue, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Georges DHAEYER - Administrateur delegue
Products information Georges DHAEYER - Administrateur delegue

BTW identificatienummer (tax): BE09323791503
Ondernemingsnummer: 6707672119
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Georges DHAEYER - Administrateur delegue zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Georges DHAEYER - Administrateur delegue
(Get full report from official database of BE for Georges DHAEYER - Administrateur delegue)

Aanvulling soorten activiteiten voor Georges DHAEYER - Administrateur delegue
Addition kinds of activities for Georges DHAEYER - Administrateur delegue

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
26720205. Etiketten (ongedrukt), gommateriaal: gemaakt van aangekochte materialen | Labels (unprinted), gummed: made from purchased materials
35699900. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
37130210. Hoorlichamen | Hearse bodies
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
50330201. Glasvezel bouwmaterialen | Fiberglass building materials
50780300. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
57360101. organen | Organs
79990403. Zwembad | Pool parlor

Werken bij Georges DHAEYER - Administrateur delegue: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Georges DHAEYER - Administrateur delegue: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Looking for open vacancies in other companies

  • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

  • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

Zoek naar antwoorden van Georges DHAEYER - Administrateur delegue in sociale netwerken
Look for responds of Georges DHAEYER - Administrateur delegue in social networks

Lees alle opmerkingen voor Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Laat een reactie achter voor Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Georges DHAEYER - Administrateur delegue bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Leave a respond for Georges DHAEYER - Administrateur delegue. Georges DHAEYER - Administrateur delegue on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Georges DHAEYER - Administrateur delegue op de google maps. Adres en contacten Georges DHAEYER - Administrateur delegue
Location of Georges DHAEYER - Administrateur delegue on the google maps. Address and contacts of Georges DHAEYER - Administrateur delegue

Andere gerelateerde bedrijven als come Georges DHAEYER - Administrateur delegue Georges DHAEYER - Administrateur delegue: Sodec BVBA | GLAS-ATELIER COM | YORK FASHION | BELGASSUR | MICHEL DE BLAY

Other related companies as Georges DHAEYER - Administrateur delegue: Sodec BVBA | GLAS-ATELIER COM | YORK FASHION | BELGASSUR | MICHEL DE BLAY

Georges DHAEYER - Administrateur delegue is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Georges DHAEYER - Administrateur delegue, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09323791503. Het bedrijf Georges DHAEYER - Administrateur delegue bevindt zich op het adres: rue de Leumont 1A, WANZE, NA 4520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Georges DHAEYER - Administrateur delegue zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Georges DHAEYER - Administrateur delegue is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Georges DHAEYER - Administrateur delegue is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Georges DHAEYER - Administrateur delegue, openstaande posities, locatie van Georges DHAEYER - Administrateur delegue op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Georges DHAEYER - Administrateur delegue is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Georges DHAEYER - Administrateur delegue, company assigned to the tax number BE09323791503. The company Georges DHAEYER - Administrateur delegue is located at the address: rue de Leumont 1A, WANZE, NA 4520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Georges DHAEYER - Administrateur delegue were not found.
The main activity of Georges DHAEYER - Administrateur delegue is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Georges DHAEYER - Administrateur delegue is not available. You also can look at reviews of Georges DHAEYER - Administrateur delegue, open positions, location of Georges DHAEYER - Administrateur delegue on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Georges DHAEYER - Administrateur delegue, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Georges DHAEYER - Administrateur delegue, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Georges DHAEYER - Administrateur delegue, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Georges DHAEYER - Administrateur delegue, employees, financial statistics.