Geert De Laet

Contactgegevens Geert De Laet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geert De Laet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geert De Laet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Struisbeeklaan 13/2 Wilrijk, Antwerp 2610, België

Telefoon (phone): 3226860125 3226860125

Fax (fax): 3226860019 3226860019

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geert De Laet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geert De Laet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geert De Laet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geert De Laet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geert De Laet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geert De Laet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geert De Laet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geert De Laet
Products information Geert De Laet

BTW identificatienummer (tax): BE02246398925
Ondernemingsnummer: 7953521728
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Geert De Laet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geert De Laet
(Get full report from official database of BE for Geert De Laet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geert De Laet
Addition kinds of activities for Geert De Laet

209602. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
244801. Ladingcontainers, hout en hout met metaal | Cargo containers, wood and wood with metal
342300. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
24290203. Wikkelaars, excelsior | Wrappers, excelsior
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
34999910. Boor stands | Drill stands
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
44929900. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij Geert De Laet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geert De Laet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geert De Laet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geert De Laet. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Geert De Laet in sociale netwerken
Look for responds of Geert De Laet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geert De Laet. Laat een reactie achter voor Geert De Laet. Geert De Laet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geert De Laet. Leave a respond for Geert De Laet. Geert De Laet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geert De Laet op de google maps. Adres en contacten Geert De Laet
Location of Geert De Laet on the google maps. Address and contacts of Geert De Laet

Andere gerelateerde bedrijven als come Geert De Laet Geert De Laet: FILIP LAUREYS | KRIS BERWAERTS | VICKI BISCUITS | RUDY-NEW KARAOKE WORLD | A. MINET

Other related companies as Geert De Laet: FILIP LAUREYS | KRIS BERWAERTS | VICKI BISCUITS | RUDY-NEW KARAOKE WORLD | A. MINET

Geert De Laet is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geert De Laet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02246398925. Het bedrijf Geert De Laet bevindt zich op het adres: Struisbeeklaan 13/2 Wilrijk, Antwerp 2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 197,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Geert De Laet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geert De Laet is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geert De Laet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geert De Laet, openstaande posities, locatie van Geert De Laet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Geert De Laet is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geert De Laet, company assigned to the tax number BE02246398925. The company Geert De Laet is located at the address: Struisbeeklaan 13/2 Wilrijk, Antwerp 2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 197,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Geert De Laet were not found.
The main activity of Geert De Laet is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Geert De Laet is not available. You also can look at reviews of Geert De Laet, open positions, location of Geert De Laet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geert De Laet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geert De Laet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geert De Laet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geert De Laet, employees, financial statistics.