gcv JOHAN VAN BRECHT

Contactgegevens gcv JOHAN VAN BRECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data gcv JOHAN VAN BRECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

gcv JOHAN VAN BRECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 204, VOSSELAAR, 0 2350, België

Telefoon (phone): 32 (0)14 619772 32 (0)14 619772

Fax (fax): 32 (0)14 619777 32 (0)14 619777

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) gcv JOHAN VAN BRECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "gcv JOHAN VAN BRECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "gcv JOHAN VAN BRECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van gcv JOHAN VAN BRECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen gcv JOHAN VAN BRECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of gcv JOHAN VAN BRECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees gcv JOHAN VAN BRECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti gcv JOHAN VAN BRECHT
Products information gcv JOHAN VAN BRECHT

BTW identificatienummer (tax): BE01905273437
Ondernemingsnummer: 7390472412
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in gcv JOHAN VAN BRECHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor gcv JOHAN VAN BRECHT
(Get full report from official database of BE for gcv JOHAN VAN BRECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor gcv JOHAN VAN BRECHT
Addition kinds of activities for gcv JOHAN VAN BRECHT

14119900. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
25910000. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
33120100. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
34620200. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
34980000. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
39991103. Modellen, algemeen, behalve speelgoed | Models, general, except toy
47859901. Snelweg brug operatie | Highway bridge operation
51930103. Gedroogde bloemen | Dried flowers

Werken bij gcv JOHAN VAN BRECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in gcv JOHAN VAN BRECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor gcv JOHAN VAN BRECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for gcv JOHAN VAN BRECHT. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

  • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Student carwash (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ...

Zoek naar antwoorden van gcv JOHAN VAN BRECHT in sociale netwerken
Look for responds of gcv JOHAN VAN BRECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor gcv JOHAN VAN BRECHT. Laat een reactie achter voor gcv JOHAN VAN BRECHT. gcv JOHAN VAN BRECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for gcv JOHAN VAN BRECHT. Leave a respond for gcv JOHAN VAN BRECHT. gcv JOHAN VAN BRECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie gcv JOHAN VAN BRECHT op de google maps. Adres en contacten gcv JOHAN VAN BRECHT
Location of gcv JOHAN VAN BRECHT on the google maps. Address and contacts of gcv JOHAN VAN BRECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come gcv JOHAN VAN BRECHT gcv JOHAN VAN BRECHT: LES ALGUES | ADAM DANIEL | DE BOKKENRIJDERS | Neirinck L | MOTORBOEKTIEK

Other related companies as gcv JOHAN VAN BRECHT: LES ALGUES | ADAM DANIEL | DE BOKKENRIJDERS | Neirinck L | MOTORBOEKTIEK

gcv JOHAN VAN BRECHT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is gcv JOHAN VAN BRECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01905273437. Het bedrijf gcv JOHAN VAN BRECHT bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 204, VOSSELAAR, 0 2350. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 244,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in gcv JOHAN VAN BRECHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van gcv JOHAN VAN BRECHT is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van gcv JOHAN VAN BRECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van gcv JOHAN VAN BRECHT, openstaande posities, locatie van gcv JOHAN VAN BRECHT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

gcv JOHAN VAN BRECHT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is gcv JOHAN VAN BRECHT, company assigned to the tax number BE01905273437. The company gcv JOHAN VAN BRECHT is located at the address: Antwerpsesteenweg 204, VOSSELAAR, 0 2350. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 244,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in gcv JOHAN VAN BRECHT were not found.
The main activity of gcv JOHAN VAN BRECHT is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of gcv JOHAN VAN BRECHT is not available. You also can look at reviews of gcv JOHAN VAN BRECHT, open positions, location of gcv JOHAN VAN BRECHT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over gcv JOHAN VAN BRECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf gcv JOHAN VAN BRECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about gcv JOHAN VAN BRECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company gcv JOHAN VAN BRECHT, employees, financial statistics.