GARDEN TRADE INT BVBA

Contactgegevens GARDEN TRADE INT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARDEN TRADE INT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARDEN TRADE INT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deense Wijersstraat 6, BILZEN, LIMBURG 3740, België

Telefoon (phone): 3289510360 3289510360

Fax (fax): 3289510365 3289510365

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARDEN TRADE INT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARDEN TRADE INT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARDEN TRADE INT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARDEN TRADE INT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARDEN TRADE INT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARDEN TRADE INT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARDEN TRADE INT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARDEN TRADE INT BVBA
Products information GARDEN TRADE INT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09268585205
Ondernemingsnummer: 9920898437
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 615,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in GARDEN TRADE INT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARDEN TRADE INT BVBA
(Get full report from official database of BE for GARDEN TRADE INT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARDEN TRADE INT BVBA
Addition kinds of activities for GARDEN TRADE INT BVBA

284302. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
20150305. Eieren, verwerkt: gedroogde (gedroogde) | Eggs, processed: desiccated (dried)
27960202. Photoengraving platen, linecuts of halftones | Photoengraving plates, linecuts or halftones
35520211. Riet, weefsel | Reeds, loom
36690204. Spoorweg signalerende apparaten, elektrisch | Railroad signaling devices, electric
39999940. Theatrale landschap | Theatrical scenery
56210000. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
86110304. Vastgoedraad | Real estate board

Werken bij GARDEN TRADE INT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARDEN TRADE INT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARDEN TRADE INT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARDEN TRADE INT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van GARDEN TRADE INT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GARDEN TRADE INT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARDEN TRADE INT BVBA. Laat een reactie achter voor GARDEN TRADE INT BVBA. GARDEN TRADE INT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARDEN TRADE INT BVBA. Leave a respond for GARDEN TRADE INT BVBA. GARDEN TRADE INT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARDEN TRADE INT BVBA op de google maps. Adres en contacten GARDEN TRADE INT BVBA
Location of GARDEN TRADE INT BVBA on the google maps. Address and contacts of GARDEN TRADE INT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARDEN TRADE INT BVBA GARDEN TRADE INT BVBA: DRUKKERIJ VAN ERPS | KRIS PIRA | HAARSTUDIO IRIS | SANTEVIE TOURISME | Cecil (Le) SA

Other related companies as GARDEN TRADE INT BVBA: DRUKKERIJ VAN ERPS | KRIS PIRA | HAARSTUDIO IRIS | SANTEVIE TOURISME | Cecil (Le) SA

GARDEN TRADE INT BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARDEN TRADE INT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09268585205. Het bedrijf GARDEN TRADE INT BVBA bevindt zich op het adres: Deense Wijersstraat 6, BILZEN, LIMBURG 3740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 615,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GARDEN TRADE INT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARDEN TRADE INT BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARDEN TRADE INT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARDEN TRADE INT BVBA, openstaande posities, locatie van GARDEN TRADE INT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARDEN TRADE INT BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARDEN TRADE INT BVBA, company assigned to the tax number BE09268585205. The company GARDEN TRADE INT BVBA is located at the address: Deense Wijersstraat 6, BILZEN, LIMBURG 3740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 615,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GARDEN TRADE INT BVBA were not found.
The main activity of GARDEN TRADE INT BVBA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARDEN TRADE INT BVBA is not available. You also can look at reviews of GARDEN TRADE INT BVBA, open positions, location of GARDEN TRADE INT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARDEN TRADE INT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARDEN TRADE INT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARDEN TRADE INT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARDEN TRADE INT BVBA, employees, financial statistics.