Fyto Dodoens

Contactgegevens Fyto Dodoens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fyto Dodoens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fyto Dodoens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Goorboslei 8/10, Sint Katelijne, Flanders 2860, België

Telefoon (phone): 32-15-310549 32-15-310549

Fax (fax): 32-15-318118 32-15-318118

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fyto Dodoens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fyto Dodoens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fyto Dodoens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fyto Dodoens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fyto Dodoens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fyto Dodoens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fyto Dodoens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fyto Dodoens
Products information Fyto Dodoens

BTW identificatienummer (tax): BE07385803222
Ondernemingsnummer: 5595855712
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Fyto Dodoens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fyto Dodoens
(Get full report from official database of BE for Fyto Dodoens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fyto Dodoens
Addition kinds of activities for Fyto Dodoens

15429900. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
20539909. Sponsartikelen, bakkerij: bevroren | Sponge goods, bakery: frozen
28360302. Bacteriële vaccins | Bacterial vaccines
30690902. Rubberen banden | Rubber bands
35560503. Pluimvee verwerkende machines | Poultry processing machinery
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
41119902. Verhoogde spoorwegwerking | Elevated railway operation
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores

Werken bij Fyto Dodoens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fyto Dodoens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fyto Dodoens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fyto Dodoens. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Fyto Dodoens in sociale netwerken
Look for responds of Fyto Dodoens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fyto Dodoens. Laat een reactie achter voor Fyto Dodoens. Fyto Dodoens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fyto Dodoens. Leave a respond for Fyto Dodoens. Fyto Dodoens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fyto Dodoens op de google maps. Adres en contacten Fyto Dodoens
Location of Fyto Dodoens on the google maps. Address and contacts of Fyto Dodoens

Andere gerelateerde bedrijven als come Fyto Dodoens Fyto Dodoens: ASLK-CGER Bank | ERIC HAIRSTYLING | B.B.C. HEMIXSTARS | DASKALIDES | Wezel (De)

Other related companies as Fyto Dodoens: ASLK-CGER Bank | ERIC HAIRSTYLING | B.B.C. HEMIXSTARS | DASKALIDES | Wezel (De)

Fyto Dodoens is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fyto Dodoens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07385803222. Het bedrijf Fyto Dodoens bevindt zich op het adres: Goorboslei 8/10, Sint Katelijne, Flanders 2860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Fyto Dodoens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fyto Dodoens is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fyto Dodoens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fyto Dodoens, openstaande posities, locatie van Fyto Dodoens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fyto Dodoens is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fyto Dodoens, company assigned to the tax number BE07385803222. The company Fyto Dodoens is located at the address: Goorboslei 8/10, Sint Katelijne, Flanders 2860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Fyto Dodoens were not found.
The main activity of Fyto Dodoens is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fyto Dodoens is not available. You also can look at reviews of Fyto Dodoens, open positions, location of Fyto Dodoens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fyto Dodoens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fyto Dodoens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fyto Dodoens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fyto Dodoens, employees, financial statistics.