Frederic della Faille

Contactgegevens Frederic della Faille: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frederic della Faille: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frederic della Faille

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dreve de la ferme, 78, Wezembeek, 1970, België

Telefoon (phone): 32-2-476.88.94.38 32-2-476.88.94.38

Fax (fax): +32 (61) 656-15-89 +32 (61) 656-15-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frederic della Faille: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frederic della Faille"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frederic della Faille"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frederic della Faille, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frederic della Faille. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frederic della Faille, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frederic della Faille. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frederic della Faille
Products information Frederic della Faille

BTW identificatienummer (tax): BE02495788574
Ondernemingsnummer: 6423126220
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Frederic della Faille zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frederic della Faille
(Get full report from official database of BE for Frederic della Faille)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frederic della Faille
Addition kinds of activities for Frederic della Faille

651400. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
792201. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
22111003. Interlining materiaal, katoen | Interlining material, cotton
23530101. Baseball caps | Baseball caps
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
28999910. Correctievloeistof | Correction fluid
33399911. Nikkel raffinage (primair) | Nickel refining (primary)
36340200. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils

Werken bij Frederic della Faille: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frederic della Faille: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frederic della Faille. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frederic della Faille. Looking for open vacancies in other companies

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van Frederic della Faille in sociale netwerken
Look for responds of Frederic della Faille in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frederic della Faille. Laat een reactie achter voor Frederic della Faille. Frederic della Faille bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frederic della Faille. Leave a respond for Frederic della Faille. Frederic della Faille on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frederic della Faille op de google maps. Adres en contacten Frederic della Faille
Location of Frederic della Faille on the google maps. Address and contacts of Frederic della Faille

Andere gerelateerde bedrijven als come Frederic della Faille Frederic della Faille: ETABLISSEMENTEN VAN HOUDT BVBA | VAK cvba VERZEKERINGSADVIES VOOR DE KMO | BILTEREYST | CARROSSERIE REYCA | DIALOGUE

Other related companies as Frederic della Faille: ETABLISSEMENTEN VAN HOUDT BVBA | VAK cvba VERZEKERINGSADVIES VOOR DE KMO | BILTEREYST | CARROSSERIE REYCA | DIALOGUE

Frederic della Faille is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frederic della Faille, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02495788574. Het bedrijf Frederic della Faille bevindt zich op het adres: Dreve de la ferme, 78, Wezembeek, 1970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Frederic della Faille zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frederic della Faille is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frederic della Faille is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frederic della Faille, openstaande posities, locatie van Frederic della Faille op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Frederic della Faille is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frederic della Faille, company assigned to the tax number BE02495788574. The company Frederic della Faille is located at the address: Dreve de la ferme, 78, Wezembeek, 1970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Frederic della Faille were not found.
The main activity of Frederic della Faille is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Frederic della Faille is not available. You also can look at reviews of Frederic della Faille, open positions, location of Frederic della Faille on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frederic della Faille, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frederic della Faille, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frederic della Faille, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frederic della Faille, employees, financial statistics.