FourWaysStreet

Contactgegevens FourWaysStreet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FourWaysStreet: address, phone, fax, email, website, opening hours

FourWaysStreet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Leopold I 396 box 1, Brussels, 1090 BE, België

Telefoon (phone): 32 2 420 44 22 32 2 420 44 22

Fax (fax): +32 (82) 171-34-96 +32 (82) 171-34-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FourWaysStreet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FourWaysStreet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FourWaysStreet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FourWaysStreet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FourWaysStreet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FourWaysStreet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FourWaysStreet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FourWaysStreet
Products information FourWaysStreet

BTW identificatienummer (tax): BE09453704833
Ondernemingsnummer: 5414855957
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FourWaysStreet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FourWaysStreet
(Get full report from official database of BE for FourWaysStreet)

Aanvulling soorten activiteiten voor FourWaysStreet
Addition kinds of activities for FourWaysStreet

6399. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
506305. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
32750101. Bouwbord, gips | Building board, gypsum
34710200. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
35750102. Toetsenborden, computer, kantoor machine | Keyboards, computer, office machine
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
50430100. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic

Werken bij FourWaysStreet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FourWaysStreet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FourWaysStreet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FourWaysStreet. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnmedewerkers (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DERO CONSTRUCT

    Type: Vervanging brugpensioen

    voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

Zoek naar antwoorden van FourWaysStreet in sociale netwerken
Look for responds of FourWaysStreet in social networks

Lees alle opmerkingen voor FourWaysStreet. Laat een reactie achter voor FourWaysStreet. FourWaysStreet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FourWaysStreet. Leave a respond for FourWaysStreet. FourWaysStreet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FourWaysStreet op de google maps. Adres en contacten FourWaysStreet
Location of FourWaysStreet on the google maps. Address and contacts of FourWaysStreet

Andere gerelateerde bedrijven als come FourWaysStreet FourWaysStreet: SUPER JOUET | Lecomte Dominique | M & M Fotodesign | ROLAND ERKENS | BAD BOY

Other related companies as FourWaysStreet: SUPER JOUET | Lecomte Dominique | M & M Fotodesign | ROLAND ERKENS | BAD BOY

FourWaysStreet is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FourWaysStreet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09453704833. Het bedrijf FourWaysStreet bevindt zich op het adres: Rue Leopold I 396 box 1, Brussels, 1090 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in FourWaysStreet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FourWaysStreet is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FourWaysStreet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FourWaysStreet, openstaande posities, locatie van FourWaysStreet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FourWaysStreet is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FourWaysStreet, company assigned to the tax number BE09453704833. The company FourWaysStreet is located at the address: Rue Leopold I 396 box 1, Brussels, 1090 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in FourWaysStreet were not found.
The main activity of FourWaysStreet is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FourWaysStreet is not available. You also can look at reviews of FourWaysStreet, open positions, location of FourWaysStreet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FourWaysStreet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FourWaysStreet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FourWaysStreet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FourWaysStreet, employees, financial statistics.