Delahaye Ph

Contactgegevens Delahaye Ph: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delahaye Ph: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delahaye Ph

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drève Pittoresque 5 Box 3; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 55 08 (+32-02 374 55 08) 02 374 55 08 (+32-02 374 55 08)

Fax (fax): 02 374 55 08 (+32-02 374 55 08) 02 374 55 08 (+32-02 374 55 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delahaye Ph: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delahaye Ph"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delahaye Ph"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delahaye Ph, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delahaye Ph. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delahaye Ph, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delahaye Ph. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delahaye Ph
Products information Delahaye Ph

BTW identificatienummer (tax): BE01513885498
Ondernemingsnummer: 1961853027
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Delahaye Ph zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delahaye Ph
(Get full report from official database of BE for Delahaye Ph)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delahaye Ph
Addition kinds of activities for Delahaye Ph

384400. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
01759909. Granaatappelboomgaard | Pomegranate orchard
26210102. Kruipend weefsel | Creping tissue
28340600. dermatologica | Dermatologicals
33699903. Machines gietwerk, excl. | Machinery castings, exc. die, nonferrous, exc. alum. copper
38230200. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
50870101. Kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Barber shop equipment and supplies
52110103. lambrizering | Paneling

Werken bij Delahaye Ph: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delahaye Ph: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delahaye Ph. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delahaye Ph. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Sales Assistant (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van Delahaye Ph in sociale netwerken
Look for responds of Delahaye Ph in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delahaye Ph. Laat een reactie achter voor Delahaye Ph. Delahaye Ph bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delahaye Ph. Leave a respond for Delahaye Ph. Delahaye Ph on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delahaye Ph op de google maps. Adres en contacten Delahaye Ph
Location of Delahaye Ph on the google maps. Address and contacts of Delahaye Ph

Andere gerelateerde bedrijven als come Delahaye Ph Delahaye Ph: RUE BLANCHE | WILLY BAARTS | STIJN THIJS | V. ROETS | Westelse Fritshop

Other related companies as Delahaye Ph: RUE BLANCHE | WILLY BAARTS | STIJN THIJS | V. ROETS | Westelse Fritshop

Delahaye Ph is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delahaye Ph, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513885498. Het bedrijf Delahaye Ph bevindt zich op het adres: Drève Pittoresque 5 Box 3; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Delahaye Ph zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delahaye Ph is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delahaye Ph is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delahaye Ph, openstaande posities, locatie van Delahaye Ph op de kaart.

Delahaye Ph is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delahaye Ph, company assigned to the tax number BE01513885498. The company Delahaye Ph is located at the address: Drève Pittoresque 5 Box 3; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in Delahaye Ph were not found.
The main activity of Delahaye Ph is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Delahaye Ph is not available. You also can look at reviews of Delahaye Ph, open positions, location of Delahaye Ph on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delahaye Ph, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delahaye Ph, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delahaye Ph, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delahaye Ph, employees, financial statistics.