Filip De Keersmaecker

Contactgegevens Filip De Keersmaecker: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Filip De Keersmaecker: address, phone, fax, email, website, opening hours

Filip De Keersmaecker

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 355, Herent, 3020, België

Telefoon (phone): 003 216220802 (+32-003 216220802) 003 216220802 (+32-003 216220802)

Fax (fax): 003 216220802 (+32-003 216220802) 003 216220802 (+32-003 216220802)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Filip De Keersmaecker: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Filip De Keersmaecker"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Filip De Keersmaecker"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Filip De Keersmaecker, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Filip De Keersmaecker. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Filip De Keersmaecker, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Filip De Keersmaecker. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Filip De Keersmaecker
Products information Filip De Keersmaecker

BTW identificatienummer (tax): BE05656829833
Ondernemingsnummer: 8930480957
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Filip De Keersmaecker zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Filip De Keersmaecker
(Get full report from official database of BE for Filip De Keersmaecker)

Aanvulling soorten activiteiten voor Filip De Keersmaecker
Addition kinds of activities for Filip De Keersmaecker

01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
22210304. Franse pannenkoeken | French crepes
35590700. Rubberwerkmachines, inclusief banden | Rubber working machinery, including tires
36990606. Open haard logs, elektrisch | Fireplace logs, electric
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly

Werken bij Filip De Keersmaecker: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Filip De Keersmaecker: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Filip De Keersmaecker. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Filip De Keersmaecker. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van Filip De Keersmaecker in sociale netwerken
Look for responds of Filip De Keersmaecker in social networks

Lees alle opmerkingen voor Filip De Keersmaecker. Laat een reactie achter voor Filip De Keersmaecker. Filip De Keersmaecker bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Filip De Keersmaecker. Leave a respond for Filip De Keersmaecker. Filip De Keersmaecker on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Filip De Keersmaecker op de google maps. Adres en contacten Filip De Keersmaecker
Location of Filip De Keersmaecker on the google maps. Address and contacts of Filip De Keersmaecker

Andere gerelateerde bedrijven als come Filip De Keersmaecker Filip De Keersmaecker: Ingels Optiek | LUYCKX SAFETY | INGELE MEULENBERGS | Foclam ASBL | APOTHEEK VAN DER MEULEN

Other related companies as Filip De Keersmaecker: Ingels Optiek | LUYCKX SAFETY | INGELE MEULENBERGS | Foclam ASBL | APOTHEEK VAN DER MEULEN

Filip De Keersmaecker is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Filip De Keersmaecker, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05656829833. Het bedrijf Filip De Keersmaecker bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 355, Herent, 3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Filip De Keersmaecker zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Filip De Keersmaecker is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Filip De Keersmaecker is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Filip De Keersmaecker, openstaande posities, locatie van Filip De Keersmaecker op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Filip De Keersmaecker is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Filip De Keersmaecker, company assigned to the tax number BE05656829833. The company Filip De Keersmaecker is located at the address: Mechelsesteenweg 355, Herent, 3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Filip De Keersmaecker were not found.
The main activity of Filip De Keersmaecker is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Filip De Keersmaecker is not available. You also can look at reviews of Filip De Keersmaecker, open positions, location of Filip De Keersmaecker on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Filip De Keersmaecker, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Filip De Keersmaecker, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Filip De Keersmaecker, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Filip De Keersmaecker, employees, financial statistics.