FEANI

Contactgegevens FEANI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEANI: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEANI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue du Beau Site 21, Bruxelles, B 1000, België

Telefoon (phone): 32 2 639 03 90 32 2 639 03 90

Fax (fax): 32 2 639 03 99 32 2 639 03 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEANI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEANI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEANI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEANI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEANI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEANI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEANI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEANI
Products information FEANI

BTW identificatienummer (tax): BE05385192871
Ondernemingsnummer: 1815460205
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FEANI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEANI
(Get full report from official database of BE for FEANI)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEANI
Addition kinds of activities for FEANI

361299. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
38610603. Toners, voorbereid fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Toners, prepared photographic (not made in chemical plants)
50489902. Frames, oftalmisch | Frames, ophthalmic
57190110. Barbecuegrills | Barbeque grills
83510000. Kinderopvangdiensten | Child day care services
83990000. Sociale diensten, nec | Social services, nec

Werken bij FEANI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEANI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEANI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEANI. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkende projectleider/ werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is dringend op zoek naar een meewerkende projectleider/  werkvoorbereider Je wordt de rechterhand van de operationele manager. Een team van +/- 30 personen aansturen. Uitschrijven van werkorders Techniekers opvolgen Administratief sterk zijn Werk verdelen onder de beschikbare techniekers Opvolgen van de planning LMRA Werken in DAGDIENST

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van FEANI in sociale netwerken
Look for responds of FEANI in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEANI. Laat een reactie achter voor FEANI. FEANI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEANI. Leave a respond for FEANI. FEANI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEANI op de google maps. Adres en contacten FEANI
Location of FEANI on the google maps. Address and contacts of FEANI

Andere gerelateerde bedrijven als come FEANI FEANI: Menuisud SPRL | D W TRANS | GOUDEN HOOFDSTRAAT | VAN DESSEL MEUBELEN | Glazen Huys ('t)

Other related companies as FEANI: Menuisud SPRL | D W TRANS | GOUDEN HOOFDSTRAAT | VAN DESSEL MEUBELEN | Glazen Huys ('t)

FEANI is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FEANI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05385192871. Het bedrijf FEANI bevindt zich op het adres: rue du Beau Site 21, Bruxelles, B 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in FEANI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FEANI is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEANI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEANI, openstaande posities, locatie van FEANI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FEANI is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FEANI, company assigned to the tax number BE05385192871. The company FEANI is located at the address: rue du Beau Site 21, Bruxelles, B 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in FEANI were not found.
The main activity of FEANI is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FEANI is not available. You also can look at reviews of FEANI, open positions, location of FEANI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEANI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEANI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEANI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEANI, employees, financial statistics.