Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen

Particuliere bedrijvencommunicatie • Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen
Private companiesCommunications • Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen

Contactgegevens Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burg. van Nuetenstraat # 21, Meerle/Hoogstraten B2328 BE, België

Telefoon (phone): 31 235 111111 (+32-31 235 111111) 31 235 111111 (+32-31 235 111111)

Fax (fax): 31 235 111115 (+32-31 235 111115) 31 235 111115 (+32-31 235 111115)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen
Products information Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen

BTW identificatienummer (tax): BE02086273193
Ondernemingsnummer: 6616760253
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen
(Get full report from official database of BE for Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen
Addition kinds of activities for Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen

3651. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
01799901. Avocado Orchard | Avocado orchard
33660102. Bussen en lagers, brons (niet gereinigd) | Bushings and bearings, bronze (nonmachined)
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores
73839901. Nieuws correspondenten, onafhankelijk | News correspondents, independent
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers

Werken bij Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen. Looking for open vacancies in other companies

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

Zoek naar antwoorden van Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen in sociale netwerken
Look for responds of Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen. Laat een reactie achter voor Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen. Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen. Leave a respond for Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen. Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen op de google maps. Adres en contacten Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen
Location of Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen on the google maps. Address and contacts of Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen

Andere gerelateerde bedrijven als come Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen: Van Hissenhoven A | SCHOONMAAKBEDRIJF TRISH | Dulieu Catherine | L. NSITA | Verte De Chambrai

Other related companies as Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen: Van Hissenhoven A | SCHOONMAAKBEDRIJF TRISH | Dulieu Catherine | L. NSITA | Verte De Chambrai

Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02086273193. Het bedrijf Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen bevindt zich op het adres: Burg. van Nuetenstraat # 21, Meerle/Hoogstraten B2328 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen, openstaande posities, locatie van Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen, company assigned to the tax number BE02086273193. The company Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen is located at the address: Burg. van Nuetenstraat # 21, Meerle/Hoogstraten B2328 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen were not found.
The main activity of Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen is not available. You also can look at reviews of Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen, open positions, location of Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fam. J.B.H. Koyen - van Eekelen, employees, financial statistics.