EXTENSIVEMEDIA

Contactgegevens EXTENSIVEMEDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXTENSIVEMEDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXTENSIVEMEDIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): zijstraat 1, ROESELARE, WEST-VLAANDEREN 8800 BE, België

Telefoon (phone): 32051212476 32051212476

Fax (fax): 32051252641 32051252641

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXTENSIVEMEDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXTENSIVEMEDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXTENSIVEMEDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXTENSIVEMEDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXTENSIVEMEDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXTENSIVEMEDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXTENSIVEMEDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXTENSIVEMEDIA
Products information EXTENSIVEMEDIA

BTW identificatienummer (tax): BE01646820068
Ondernemingsnummer: 2731994628
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in EXTENSIVEMEDIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXTENSIVEMEDIA
(Get full report from official database of BE for EXTENSIVEMEDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXTENSIVEMEDIA
Addition kinds of activities for EXTENSIVEMEDIA

382103. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
22820401. Tapijtgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet yarn: twisting, winding, or spooling
37160000. Stacaravans | Motor homes
38250224. Radiobuizen, elektrisch | Radio tube checkers, electrical
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts

Werken bij EXTENSIVEMEDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXTENSIVEMEDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXTENSIVEMEDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXTENSIVEMEDIA. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnmedewerkers (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DERO CONSTRUCT

    Type: Vervanging brugpensioen

    voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van EXTENSIVEMEDIA in sociale netwerken
Look for responds of EXTENSIVEMEDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXTENSIVEMEDIA. Laat een reactie achter voor EXTENSIVEMEDIA. EXTENSIVEMEDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXTENSIVEMEDIA. Leave a respond for EXTENSIVEMEDIA. EXTENSIVEMEDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXTENSIVEMEDIA op de google maps. Adres en contacten EXTENSIVEMEDIA
Location of EXTENSIVEMEDIA on the google maps. Address and contacts of EXTENSIVEMEDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come EXTENSIVEMEDIA EXTENSIVEMEDIA: FORTIS | CORDA CRةATION COIFFURE | Robben K | COIFFURE PASCAL | AUTO SERVICE

Other related companies as EXTENSIVEMEDIA: FORTIS | CORDA CRةATION COIFFURE | Robben K | COIFFURE PASCAL | AUTO SERVICE

EXTENSIVEMEDIA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXTENSIVEMEDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01646820068. Het bedrijf EXTENSIVEMEDIA bevindt zich op het adres: zijstraat 1, ROESELARE, WEST-VLAANDEREN 8800 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EXTENSIVEMEDIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXTENSIVEMEDIA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXTENSIVEMEDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXTENSIVEMEDIA, openstaande posities, locatie van EXTENSIVEMEDIA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXTENSIVEMEDIA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXTENSIVEMEDIA, company assigned to the tax number BE01646820068. The company EXTENSIVEMEDIA is located at the address: zijstraat 1, ROESELARE, WEST-VLAANDEREN 8800 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EXTENSIVEMEDIA were not found.
The main activity of EXTENSIVEMEDIA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EXTENSIVEMEDIA is not available. You also can look at reviews of EXTENSIVEMEDIA, open positions, location of EXTENSIVEMEDIA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXTENSIVEMEDIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXTENSIVEMEDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXTENSIVEMEDIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXTENSIVEMEDIA, employees, financial statistics.