expant

Contactgegevens expant: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data expant: address, phone, fax, email, website, opening hours

expant

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Keerbergsebaan 2A, bonheiden, Antwerpen 2820, België

Telefoon (phone): 716-651-4570 (+32-716-651-4570) 716-651-4570 (+32-716-651-4570)

Fax (fax): +32 (67) 961-57-35 +32 (67) 961-57-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) expant: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "expant"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "expant"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van expant, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen expant. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of expant, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees expant. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti expant
Products information expant

BTW identificatienummer (tax): BE07002929687
Ondernemingsnummer: 9253753662
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in expant zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor expant
(Get full report from official database of BE for expant)

Aanvulling soorten activiteiten voor expant
Addition kinds of activities for expant

799702. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
22950301. Doek, gelakt glas | Cloth, varnished glass
34239905. Tapijtlagen 'handgereedschap | Carpet layers' hand tools
35789900. Berekenings- en boekhoudapparatuur, niet inbegrepen | Calculating and accounting equipment, nec
51980100. verven | Paints
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies
78299901. Film levering, film | Film delivery, motion picture
79990103. Tennis professional | Tennis professional

Werken bij expant: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in expant: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor expant. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for expant. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Inpakker m/v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Tuinarbeider (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze boeiende functie zijn we op zoek naar iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Opkuiswerken schoffelen en wieden behoren tot je takenpakket

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

Zoek naar antwoorden van expant in sociale netwerken
Look for responds of expant in social networks

Lees alle opmerkingen voor expant. Laat een reactie achter voor expant. expant bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for expant. Leave a respond for expant. expant on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie expant op de google maps. Adres en contacten expant
Location of expant on the google maps. Address and contacts of expant

Andere gerelateerde bedrijven als come expant expant: DEJONCKHEERE | CLAUDETTE FISTAROL | FERDINAND VANDERSANDEN | LORIDAN R. | CBG Atelier automobile

Other related companies as expant: DEJONCKHEERE | CLAUDETTE FISTAROL | FERDINAND VANDERSANDEN | LORIDAN R. | CBG Atelier automobile

expant is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is expant, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07002929687. Het bedrijf expant bevindt zich op het adres: Oude Keerbergsebaan 2A, bonheiden, Antwerpen 2820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 747,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in expant zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van expant is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van expant is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van expant, openstaande posities, locatie van expant op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

expant is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is expant, company assigned to the tax number BE07002929687. The company expant is located at the address: Oude Keerbergsebaan 2A, bonheiden, Antwerpen 2820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 747,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in expant were not found.
The main activity of expant is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of expant is not available. You also can look at reviews of expant, open positions, location of expant on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over expant, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf expant, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about expant, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company expant, employees, financial statistics.