eXpanded Media NV/SA

Contactgegevens eXpanded Media NV/SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data eXpanded Media NV/SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

eXpanded Media NV/SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parijsstraat 74, Leuven, 3000, België

Telefoon (phone): 32 3 385.19.34 32 3 385.19.34

Fax (fax): 32 3 384.12.18 32 3 384.12.18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) eXpanded Media NV/SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "eXpanded Media NV/SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "eXpanded Media NV/SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van eXpanded Media NV/SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen eXpanded Media NV/SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of eXpanded Media NV/SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees eXpanded Media NV/SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti eXpanded Media NV/SA
Products information eXpanded Media NV/SA

BTW identificatienummer (tax): BE07620910644
Ondernemingsnummer: 7404205322
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in eXpanded Media NV/SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor eXpanded Media NV/SA
(Get full report from official database of BE for eXpanded Media NV/SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor eXpanded Media NV/SA
Addition kinds of activities for eXpanded Media NV/SA

14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
35410601. Cutoff machines (metaalbewerking machines) | Cutoff machines (metalworking machinery)
37430304. Spoor locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Railroad locomotives and parts, electric or nonelectric
38619902. Bewerkingsapparatuur, film: kijkers, splicers, enz. | Editing equipment, motion picture: viewers, splicers, etc.
47290105. Ticket kantoren, transport, nec | Ticket offices, transportation, nec
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
54319902. Plantaardige stands of markten | Vegetable stands or markets
76940101. Coil winding service | Coil winding service
94410100. Inkomen onderhoudsprogramma's | Income maintenance programs

Werken bij eXpanded Media NV/SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in eXpanded Media NV/SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor eXpanded Media NV/SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for eXpanded Media NV/SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • elektricien (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

  • Magazijnier (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

Zoek naar antwoorden van eXpanded Media NV/SA in sociale netwerken
Look for responds of eXpanded Media NV/SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor eXpanded Media NV/SA. Laat een reactie achter voor eXpanded Media NV/SA. eXpanded Media NV/SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for eXpanded Media NV/SA. Leave a respond for eXpanded Media NV/SA. eXpanded Media NV/SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie eXpanded Media NV/SA op de google maps. Adres en contacten eXpanded Media NV/SA
Location of eXpanded Media NV/SA on the google maps. Address and contacts of eXpanded Media NV/SA

Andere gerelateerde bedrijven als come eXpanded Media NV/SA eXpanded Media NV/SA: AVANCE | Diwa-Plak | WILLY VAN DEN BROECK | THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN | Maison du Peuple

Other related companies as eXpanded Media NV/SA: AVANCE | Diwa-Plak | WILLY VAN DEN BROECK | THUISVERZORGING OCMW HOUTHALEN HELCHTEREN | Maison du Peuple

eXpanded Media NV/SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is eXpanded Media NV/SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07620910644. Het bedrijf eXpanded Media NV/SA bevindt zich op het adres: Parijsstraat 74, Leuven, 3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in eXpanded Media NV/SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van eXpanded Media NV/SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van eXpanded Media NV/SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van eXpanded Media NV/SA, openstaande posities, locatie van eXpanded Media NV/SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

eXpanded Media NV/SA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is eXpanded Media NV/SA, company assigned to the tax number BE07620910644. The company eXpanded Media NV/SA is located at the address: Parijsstraat 74, Leuven, 3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in eXpanded Media NV/SA were not found.
The main activity of eXpanded Media NV/SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of eXpanded Media NV/SA is not available. You also can look at reviews of eXpanded Media NV/SA, open positions, location of eXpanded Media NV/SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over eXpanded Media NV/SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf eXpanded Media NV/SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about eXpanded Media NV/SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company eXpanded Media NV/SA, employees, financial statistics.