Evrard Consulting bvba

Contactgegevens Evrard Consulting bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Evrard Consulting bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Evrard Consulting bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Denijslaan 219, Gent, B-9000, België

Telefoon (phone): 32 9 245 4813 32 9 245 4813

Fax (fax): 32 9 245 4814 32 9 245 4814

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Evrard Consulting bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Evrard Consulting bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Evrard Consulting bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Evrard Consulting bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Evrard Consulting bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Evrard Consulting bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Evrard Consulting bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Evrard Consulting bvba
Products information Evrard Consulting bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01684997558
Ondernemingsnummer: 8345733642
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Evrard Consulting bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Evrard Consulting bvba
(Get full report from official database of BE for Evrard Consulting bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Evrard Consulting bvba
Addition kinds of activities for Evrard Consulting bvba

507204. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners
601199. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec
28340605. zetpillen | Suppositories
30899921. Koffer schelpen, kunststoffen | Suitcase shells, plastics
31110700. Industriele lederen producten | Industrial leather products
32720309. Meubelen, tuin: beton | Furniture, garden: concrete
34829903. Kernen, kogel: 30 mm. | Cores, bullet: 30 mm. and below
39519903. Vulpenen en vulpentafelsets | Fountain pens and fountain pen desk sets
76990508. Valve reparatie, industriële | Valve repair, industrial
82110304. Openbare middelbare school | Public junior high school

Werken bij Evrard Consulting bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Evrard Consulting bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Evrard Consulting bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Evrard Consulting bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Evrard Consulting bvba in sociale netwerken
Look for responds of Evrard Consulting bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Evrard Consulting bvba. Laat een reactie achter voor Evrard Consulting bvba. Evrard Consulting bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Evrard Consulting bvba. Leave a respond for Evrard Consulting bvba. Evrard Consulting bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Evrard Consulting bvba op de google maps. Adres en contacten Evrard Consulting bvba
Location of Evrard Consulting bvba on the google maps. Address and contacts of Evrard Consulting bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Evrard Consulting bvba Evrard Consulting bvba: FE. TOUTOIT | LAMBRECHT A | FA. GLASDECOR | BOETIEK PROGRESS | POLICE F?D?RALE

Other related companies as Evrard Consulting bvba: FE. TOUTOIT | LAMBRECHT A | FA. GLASDECOR | BOETIEK PROGRESS | POLICE F?D?RALE

Evrard Consulting bvba is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Evrard Consulting bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01684997558. Het bedrijf Evrard Consulting bvba bevindt zich op het adres: Sint-Denijslaan 219, Gent, B-9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Evrard Consulting bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Evrard Consulting bvba is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Evrard Consulting bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Evrard Consulting bvba, openstaande posities, locatie van Evrard Consulting bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Evrard Consulting bvba is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Evrard Consulting bvba, company assigned to the tax number BE01684997558. The company Evrard Consulting bvba is located at the address: Sint-Denijslaan 219, Gent, B-9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Evrard Consulting bvba were not found.
The main activity of Evrard Consulting bvba is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Evrard Consulting bvba is not available. You also can look at reviews of Evrard Consulting bvba, open positions, location of Evrard Consulting bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Evrard Consulting bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Evrard Consulting bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Evrard Consulting bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Evrard Consulting bvba, employees, financial statistics.