EOS GALLUP EUROPE

Contactgegevens EOS GALLUP EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EOS GALLUP EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EOS GALLUP EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Henri Berger 12, Wavre, 1300 BE, België

Telefoon (phone): 32 10 24 56 16 32 10 24 56 16

Fax (fax): 32 10 24 33 68 32 10 24 33 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EOS GALLUP EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EOS GALLUP EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EOS GALLUP EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EOS GALLUP EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EOS GALLUP EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EOS GALLUP EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EOS GALLUP EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EOS GALLUP EUROPE
Products information EOS GALLUP EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE02785552978
Ondernemingsnummer: 7915893554
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in EOS GALLUP EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EOS GALLUP EUROPE
(Get full report from official database of BE for EOS GALLUP EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EOS GALLUP EUROPE
Addition kinds of activities for EOS GALLUP EUROPE

3142. Huis slippers | House slippers
581207. Visgerechten | Seafood restaurants
581300. Drinkplaatsen | Drinking places
738907. Afwerking diensten | Finishing services
01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear
47419904. Spoorwegreiniging, icing, ventilatie en verwarming | Railroad car cleaning, icing, ventilating, and heating
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
72130000. Linnengoed | Linen supply

Werken bij EOS GALLUP EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EOS GALLUP EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EOS GALLUP EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EOS GALLUP EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van EOS GALLUP EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of EOS GALLUP EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EOS GALLUP EUROPE. Laat een reactie achter voor EOS GALLUP EUROPE. EOS GALLUP EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EOS GALLUP EUROPE. Leave a respond for EOS GALLUP EUROPE. EOS GALLUP EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EOS GALLUP EUROPE op de google maps. Adres en contacten EOS GALLUP EUROPE
Location of EOS GALLUP EUROPE on the google maps. Address and contacts of EOS GALLUP EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come EOS GALLUP EUROPE EOS GALLUP EUROPE: BANCA MONTE PASCHI BELGIO | MARC DE ROOVER | FURKA BVBA | Van den Driessche W | SWEDEPONIC WALLONIE

Other related companies as EOS GALLUP EUROPE: BANCA MONTE PASCHI BELGIO | MARC DE ROOVER | FURKA BVBA | Van den Driessche W | SWEDEPONIC WALLONIE

EOS GALLUP EUROPE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EOS GALLUP EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02785552978. Het bedrijf EOS GALLUP EUROPE bevindt zich op het adres: Place Henri Berger 12, Wavre, 1300 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EOS GALLUP EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EOS GALLUP EUROPE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EOS GALLUP EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EOS GALLUP EUROPE, openstaande posities, locatie van EOS GALLUP EUROPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EOS GALLUP EUROPE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is EOS GALLUP EUROPE, company assigned to the tax number BE02785552978. The company EOS GALLUP EUROPE is located at the address: Place Henri Berger 12, Wavre, 1300 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EOS GALLUP EUROPE were not found.
The main activity of EOS GALLUP EUROPE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EOS GALLUP EUROPE is not available. You also can look at reviews of EOS GALLUP EUROPE, open positions, location of EOS GALLUP EUROPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EOS GALLUP EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EOS GALLUP EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EOS GALLUP EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EOS GALLUP EUROPE, employees, financial statistics.