EMMEKE LOMBAERTS

Contactgegevens EMMEKE LOMBAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMMEKE LOMBAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMMEKE LOMBAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kardinaal Mercierplein 2, Leuven, B 3000, België

Telefoon (phone): 32 15312187 32 15312187

Fax (fax): +32 (51) 943-67-32 +32 (51) 943-67-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMMEKE LOMBAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMMEKE LOMBAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMMEKE LOMBAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMMEKE LOMBAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMMEKE LOMBAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMMEKE LOMBAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMMEKE LOMBAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMMEKE LOMBAERTS
Products information EMMEKE LOMBAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE07515991210
Ondernemingsnummer: 2854217529
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in EMMEKE LOMBAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMMEKE LOMBAERTS
(Get full report from official database of BE for EMMEKE LOMBAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMMEKE LOMBAERTS
Addition kinds of activities for EMMEKE LOMBAERTS

10210101. Koperertsmalen en -bereiding | Copper ore milling and preparation
20539910. Gistgoed, zoet: bevroren | Yeast goods, sweet: frozen
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
37310102. Vrachtvaartuigen, bouw en reparatie | Cargo vessels, building and repairing
37619901. Ballistische raketten, compleet | Ballistic missiles, complete
56210100. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores
58120201. concessionaris | Concessionaire
64110101. Adviesdiensten, verzekering | Advisory services, insurance

Werken bij EMMEKE LOMBAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMMEKE LOMBAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMMEKE LOMBAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMMEKE LOMBAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van EMMEKE LOMBAERTS in sociale netwerken
Look for responds of EMMEKE LOMBAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMMEKE LOMBAERTS. Laat een reactie achter voor EMMEKE LOMBAERTS. EMMEKE LOMBAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMMEKE LOMBAERTS. Leave a respond for EMMEKE LOMBAERTS. EMMEKE LOMBAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMMEKE LOMBAERTS op de google maps. Adres en contacten EMMEKE LOMBAERTS
Location of EMMEKE LOMBAERTS on the google maps. Address and contacts of EMMEKE LOMBAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come EMMEKE LOMBAERTS EMMEKE LOMBAERTS: Comptabilité Chaste SCRL | TRANSPORT VAN DELM BVBA | CLAEYS-VERHELST | GEERINCKX VERZEKERINGEN | SCHAEFER SHOP INTERNAT NV

Other related companies as EMMEKE LOMBAERTS: Comptabilité Chaste SCRL | TRANSPORT VAN DELM BVBA | CLAEYS-VERHELST | GEERINCKX VERZEKERINGEN | SCHAEFER SHOP INTERNAT NV

EMMEKE LOMBAERTS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMMEKE LOMBAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07515991210. Het bedrijf EMMEKE LOMBAERTS bevindt zich op het adres: Kardinaal Mercierplein 2, Leuven, B 3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 247,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in EMMEKE LOMBAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMMEKE LOMBAERTS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMMEKE LOMBAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMMEKE LOMBAERTS, openstaande posities, locatie van EMMEKE LOMBAERTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EMMEKE LOMBAERTS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMMEKE LOMBAERTS, company assigned to the tax number BE07515991210. The company EMMEKE LOMBAERTS is located at the address: Kardinaal Mercierplein 2, Leuven, B 3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 247,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in EMMEKE LOMBAERTS were not found.
The main activity of EMMEKE LOMBAERTS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EMMEKE LOMBAERTS is not available. You also can look at reviews of EMMEKE LOMBAERTS, open positions, location of EMMEKE LOMBAERTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMMEKE LOMBAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMMEKE LOMBAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMMEKE LOMBAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMMEKE LOMBAERTS, employees, financial statistics.