CLAEYS-VERHELST

Contactgegevens CLAEYS-VERHELST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAEYS-VERHELST: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAEYS-VERHELST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 56BA; 8460; OUDENBURG, België

Telefoon (phone): 59266501 (+32-59266501) 59266501 (+32-59266501)

Fax (fax): +32 (10) 269-85-61 +32 (10) 269-85-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAEYS-VERHELST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAEYS-VERHELST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAEYS-VERHELST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAEYS-VERHELST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAEYS-VERHELST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAEYS-VERHELST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAEYS-VERHELST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAEYS-VERHELST
Products information CLAEYS-VERHELST

BTW identificatienummer (tax): BE06640380859
Ondernemingsnummer: 4698822021
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Bois,Matériel de Douches & Baignoires.. Produits: Matériel de Chauffage Central.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier. Air conditionné and ventilation. Bois Matériel pour plomberie and chauffage Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAEYS-VERHELST
(Get full report from official database of BE for CLAEYS-VERHELST)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAEYS-VERHELST
Addition kinds of activities for CLAEYS-VERHELST

335600. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
738914. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
17990400. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
36410107. Lampen, gloeilampen, elektrisch | Lamps, incandescent filament, electric
37280104. Lichamen, vliegtuigen | Bodies, aircraft
50490104. Optische goederen | Optical goods
78120106. Film productie en distributie, televisie | Motion picture production and distribution, television

Werken bij CLAEYS-VERHELST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAEYS-VERHELST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAEYS-VERHELST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAEYS-VERHELST. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

Zoek naar antwoorden van CLAEYS-VERHELST in sociale netwerken
Look for responds of CLAEYS-VERHELST in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAEYS-VERHELST. Laat een reactie achter voor CLAEYS-VERHELST. CLAEYS-VERHELST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAEYS-VERHELST. Leave a respond for CLAEYS-VERHELST. CLAEYS-VERHELST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAEYS-VERHELST op de google maps. Adres en contacten CLAEYS-VERHELST
Location of CLAEYS-VERHELST on the google maps. Address and contacts of CLAEYS-VERHELST

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAEYS-VERHELST CLAEYS-VERHELST: Vogts Eric SPRL | VERAMME | J. FLORENT | LEOCATA CARMELO | JOSE GONZALEZ

Other related companies as CLAEYS-VERHELST: Vogts Eric SPRL | VERAMME | J. FLORENT | LEOCATA CARMELO | JOSE GONZALEZ

CLAEYS-VERHELST is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAEYS-VERHELST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06640380859. Het bedrijf CLAEYS-VERHELST bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 56BA; 8460; OUDENBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier. Air conditionné and ventilation. Bois Matériel pour plomberie and chauffage Gr. Lijst met producten zijn Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Bois,Matériel de Douches & Baignoires.. Produits: Matériel de Chauffage Central.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van CLAEYS-VERHELST is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAEYS-VERHELST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAEYS-VERHELST, openstaande posities, locatie van CLAEYS-VERHELST op de kaart.

CLAEYS-VERHELST is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAEYS-VERHELST, company assigned to the tax number BE06640380859. The company CLAEYS-VERHELST is located at the address: STATIONSSTRAAT 56BA; 8460; OUDENBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Quincailleries. Fabrication and montage de mobilier. Air conditionné and ventilation. Bois Matériel pour plomberie and chauffage Gr. List of products are Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Bois,Matériel de Douches & Baignoires.. Produits: Matériel de Chauffage Central.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of CLAEYS-VERHELST is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAEYS-VERHELST is not available. You also can look at reviews of CLAEYS-VERHELST, open positions, location of CLAEYS-VERHELST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAEYS-VERHELST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAEYS-VERHELST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAEYS-VERHELST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAEYS-VERHELST, employees, financial statistics.