Embassy of Nigeria

Contactgegevens Embassy of Nigeria: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Embassy of Nigeria: address, phone, fax, email, website, opening hours

Embassy of Nigeria

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 288 avenue de Tervuren Brussels, BE 1050, België

Telefoon (phone): 3226406494 3226406494

Fax (fax): 3226406494 3226406494

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Embassy of Nigeria: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Embassy of Nigeria"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Embassy of Nigeria"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Embassy of Nigeria, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Embassy of Nigeria. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Embassy of Nigeria, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Embassy of Nigeria. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Embassy of Nigeria
Products information Embassy of Nigeria

BTW identificatienummer (tax): BE09527587890
Ondernemingsnummer: 2681732177
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Embassy of Nigeria zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Embassy of Nigeria
(Get full report from official database of BE for Embassy of Nigeria)

Aanvulling soorten activiteiten voor Embassy of Nigeria
Addition kinds of activities for Embassy of Nigeria

085199. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
28199900. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
59999911. vuurwerk | Fireworks
59999924. tenten | Tents
61620000. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
75329900. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals

Werken bij Embassy of Nigeria: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Embassy of Nigeria: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Embassy of Nigeria. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Embassy of Nigeria. Looking for open vacancies in other companies

  • JUNIOR PRODUCTIE – EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de productieplanning. Je communiceert veelvuldig met aankoop, sales, productievoorbereiding en de planner van de plaatsingsploegen. Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting van de verschillende werkposten. Je zorgt voor een optimale flow van de verschillende subassemblies. Je werkt dagelijks aan de efficiëntie van de verschillende processen. Je neemt initiatieven om de kwaliteit te optimaliseren Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Continue verbetering maakt deel uit van jouw DNA. Je helpt met de implementatie van het ERP systeem Navision. Je staat in voor het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

  • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van Embassy of Nigeria in sociale netwerken
Look for responds of Embassy of Nigeria in social networks

Lees alle opmerkingen voor Embassy of Nigeria. Laat een reactie achter voor Embassy of Nigeria. Embassy of Nigeria bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Embassy of Nigeria. Leave a respond for Embassy of Nigeria. Embassy of Nigeria on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Embassy of Nigeria op de google maps. Adres en contacten Embassy of Nigeria
Location of Embassy of Nigeria on the google maps. Address and contacts of Embassy of Nigeria

Andere gerelateerde bedrijven als come Embassy of Nigeria Embassy of Nigeria: SOFIBANK | ATELIER E. | DELCAMPE GERARD | VCLB-CENTRUM | Vandamme J

Other related companies as Embassy of Nigeria: SOFIBANK | ATELIER E. | DELCAMPE GERARD | VCLB-CENTRUM | Vandamme J

Embassy of Nigeria is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Embassy of Nigeria, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09527587890. Het bedrijf Embassy of Nigeria bevindt zich op het adres: 288 avenue de Tervuren Brussels, BE 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Embassy of Nigeria zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Embassy of Nigeria is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Embassy of Nigeria is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Embassy of Nigeria, openstaande posities, locatie van Embassy of Nigeria op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Embassy of Nigeria is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Embassy of Nigeria, company assigned to the tax number BE09527587890. The company Embassy of Nigeria is located at the address: 288 avenue de Tervuren Brussels, BE 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Embassy of Nigeria were not found.
The main activity of Embassy of Nigeria is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Embassy of Nigeria is not available. You also can look at reviews of Embassy of Nigeria, open positions, location of Embassy of Nigeria on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Embassy of Nigeria, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Embassy of Nigeria, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Embassy of Nigeria, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Embassy of Nigeria, employees, financial statistics.