Elsevier Librico / Pepco

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Elsevier Librico / Pepco
Private companiesHealth Services • Elsevier Librico / Pepco

Contactgegevens Elsevier Librico / Pepco: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elsevier Librico / Pepco: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elsevier Librico / Pepco

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 216, Brussel, B-1030, België

Telefoon (phone): 32 2 240 26 21 32 2 240 26 21

Fax (fax): 32 2 242 71 11 32 2 242 71 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elsevier Librico / Pepco: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elsevier Librico / Pepco"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elsevier Librico / Pepco"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elsevier Librico / Pepco, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elsevier Librico / Pepco. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elsevier Librico / Pepco, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elsevier Librico / Pepco. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elsevier Librico / Pepco
Products information Elsevier Librico / Pepco

BTW identificatienummer (tax): BE08400939941
Ondernemingsnummer: 5749664306
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 647,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Elsevier Librico / Pepco zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elsevier Librico / Pepco
(Get full report from official database of BE for Elsevier Librico / Pepco)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elsevier Librico / Pepco
Addition kinds of activities for Elsevier Librico / Pepco

229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
28699916. ethers | Ethers
32610100. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
34830103. Ontstekers voor munitie boven 30 mm. | Detonators for ammunition over 30 mm.
38220106. Koeling / airco ontdooien controles | Refrigeration/air-conditioning defrost controls
86410502. Huiseigenarenvereniging | Homeowners' association
94319903. Kindergezondheidsprogramma administratie, overheid | Child health program administration, government

Werken bij Elsevier Librico / Pepco: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elsevier Librico / Pepco: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elsevier Librico / Pepco. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elsevier Librico / Pepco. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne (Diest) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CREON ON NAILS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van Elsevier Librico / Pepco in sociale netwerken
Look for responds of Elsevier Librico / Pepco in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elsevier Librico / Pepco. Laat een reactie achter voor Elsevier Librico / Pepco. Elsevier Librico / Pepco bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elsevier Librico / Pepco. Leave a respond for Elsevier Librico / Pepco. Elsevier Librico / Pepco on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elsevier Librico / Pepco op de google maps. Adres en contacten Elsevier Librico / Pepco
Location of Elsevier Librico / Pepco on the google maps. Address and contacts of Elsevier Librico / Pepco

Andere gerelateerde bedrijven als come Elsevier Librico / Pepco Elsevier Librico / Pepco: Ann Estetiek | BRUXELLES PAPIERS PEINTS | PRIMASOLAR SPRL | DERAEDT S | De Paepe Philippe

Other related companies as Elsevier Librico / Pepco: Ann Estetiek | BRUXELLES PAPIERS PEINTS | PRIMASOLAR SPRL | DERAEDT S | De Paepe Philippe

Elsevier Librico / Pepco is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elsevier Librico / Pepco, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08400939941. Het bedrijf Elsevier Librico / Pepco bevindt zich op het adres: Groenstraat 216, Brussel, B-1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 647,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Elsevier Librico / Pepco zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elsevier Librico / Pepco is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elsevier Librico / Pepco is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elsevier Librico / Pepco, openstaande posities, locatie van Elsevier Librico / Pepco op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Elsevier Librico / Pepco is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elsevier Librico / Pepco, company assigned to the tax number BE08400939941. The company Elsevier Librico / Pepco is located at the address: Groenstraat 216, Brussel, B-1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 647,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Elsevier Librico / Pepco were not found.
The main activity of Elsevier Librico / Pepco is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Elsevier Librico / Pepco is not available. You also can look at reviews of Elsevier Librico / Pepco, open positions, location of Elsevier Librico / Pepco on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elsevier Librico / Pepco, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elsevier Librico / Pepco, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elsevier Librico / Pepco, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elsevier Librico / Pepco, employees, financial statistics.