Eerebout marc

Contactgegevens Eerebout marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eerebout marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eerebout marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vijverhoflaan 30, Brugge, WVL 8200, België

Telefoon (phone): 32 75 58 59 18 32 75 58 59 18

Fax (fax): 32 50 39 23 06 32 50 39 23 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eerebout marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eerebout marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eerebout marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eerebout marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eerebout marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eerebout marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eerebout marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eerebout marc
Products information Eerebout marc

BTW identificatienummer (tax): BE08042510986
Ondernemingsnummer: 6462402343
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Eerebout marc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eerebout marc
(Get full report from official database of BE for Eerebout marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eerebout marc
Addition kinds of activities for Eerebout marc

3556. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
421204. Verhuizen diensten | Moving services
809900. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
14110303. Trap Rock, Dimension-Quarrying | Trap rock, dimension-quarrying
14420000. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
35560209. Mixers, voer, behalve landbouw | Mixers, feed, except agricultural
35599937. Recycling machines | Recycling machinery
37619903. Geleide raketten, compleet | Guided missiles, complete
57199904. Kast organisatoren en rekken | Closet organizers and shelving units

Werken bij Eerebout marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eerebout marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eerebout marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eerebout marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van Eerebout marc in sociale netwerken
Look for responds of Eerebout marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eerebout marc. Laat een reactie achter voor Eerebout marc. Eerebout marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eerebout marc. Leave a respond for Eerebout marc. Eerebout marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eerebout marc op de google maps. Adres en contacten Eerebout marc
Location of Eerebout marc on the google maps. Address and contacts of Eerebout marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Eerebout marc Eerebout marc: H EN D | COIFFURE RUDY | EDDY AERNOUTS | ROGER ANTHEUNIS | TRAININGCENTER DE BELDER

Other related companies as Eerebout marc: H EN D | COIFFURE RUDY | EDDY AERNOUTS | ROGER ANTHEUNIS | TRAININGCENTER DE BELDER

Eerebout marc is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eerebout marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08042510986. Het bedrijf Eerebout marc bevindt zich op het adres: Vijverhoflaan 30, Brugge, WVL 8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Eerebout marc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eerebout marc is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eerebout marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eerebout marc, openstaande posities, locatie van Eerebout marc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eerebout marc is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eerebout marc, company assigned to the tax number BE08042510986. The company Eerebout marc is located at the address: Vijverhoflaan 30, Brugge, WVL 8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Eerebout marc were not found.
The main activity of Eerebout marc is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Eerebout marc is not available. You also can look at reviews of Eerebout marc, open positions, location of Eerebout marc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eerebout marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eerebout marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eerebout marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eerebout marc, employees, financial statistics.