EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.

Contactgegevens EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): quai des Vicinaux, 30, Tournai, Ht 7500, België

Telefoon (phone): 32 69 84 50 19 32 69 84 50 19

Fax (fax): 32 69 23 53 69 32 69 23 53 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.
Products information EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.

BTW identificatienummer (tax): BE03313446044
Ondernemingsnummer: 4279968261
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.
(Get full report from official database of BE for EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.
Addition kinds of activities for EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.

504500. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
514802. Groenten | Vegetables
01810101. Beddengoed, groei van | Bedding plants, growing of
21219901. cigarillos | Cigarillos
22520200. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
23920102. Hassocks, textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Hassocks, textile: made from purchased materials
36340110. Verwarmingstoestellen, voor elektrische apparaten | Heating units, for electric appliances
36710203. Electron buizen, NSK | Electron tubes, nsk
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop
86610203. Religieuze instructies | Religious instruction

Werken bij EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. in sociale netwerken
Look for responds of EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.. Laat een reactie achter voor EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.. EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.. Leave a respond for EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.. EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. op de google maps. Adres en contacten EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.
Location of EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. on the google maps. Address and contacts of EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.: Y.D. COIFFURE | Overleg Kinder- & Jongerentelefoon | Option International NV | FREDDY MERCKX | RADIO TELSTAR

Other related companies as EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a.: Y.D. COIFFURE | Overleg Kinder- & Jongerentelefoon | Option International NV | FREDDY MERCKX | RADIO TELSTAR

EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03313446044. Het bedrijf EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. bevindt zich op het adres: quai des Vicinaux, 30, Tournai, Ht 7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a., openstaande posities, locatie van EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a., company assigned to the tax number BE03313446044. The company EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. is located at the address: quai des Vicinaux, 30, Tournai, Ht 7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. were not found.
The main activity of EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. is not available. You also can look at reviews of EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a., open positions, location of EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY DEVOS CONSTRUCTIONS s.a., employees, financial statistics.