Overleg Kinder- & Jongerentelefoon

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Overleg Kinder- & Jongerentelefoon
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Overleg Kinder- & Jongerentelefoon

Contactgegevens Overleg Kinder- & Jongerentelefoon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Overleg Kinder- & Jongerentelefoon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Overleg Kinder- & Jongerentelefoon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Postbus 101; 9000; Gent1, België

Telefoon (phone): 09 225 00 86 (+32-09 225 00 86) 09 225 00 86 (+32-09 225 00 86)

Fax (fax): +32 (4) 337-84-47 +32 (4) 337-84-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Overleg Kinder- & Jongerentelefoon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Overleg Kinder- & Jongerentelefoon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Overleg Kinder- & Jongerentelefoon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Overleg Kinder- & Jongerentelefoon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Overleg Kinder- & Jongerentelefoon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Overleg Kinder- & Jongerentelefoon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Overleg Kinder- & Jongerentelefoon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Overleg Kinder- & Jongerentelefoon
Products information Overleg Kinder- & Jongerentelefoon

BTW identificatienummer (tax): BE07018035888
Ondernemingsnummer: 1568542480
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Overleg Kinder- & Jongerentelefoon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Overleg Kinder- & Jongerentelefoon
(Get full report from official database of BE for Overleg Kinder- & Jongerentelefoon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Overleg Kinder- & Jongerentelefoon
Addition kinds of activities for Overleg Kinder- & Jongerentelefoon

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
608199. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
35320403. Auto's, mijnbouw | Cars, mining
38430102. Autoclaven, tandheelkunde | Autoclaves, dental
91210101. Congres | Congress

Werken bij Overleg Kinder- & Jongerentelefoon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Overleg Kinder- & Jongerentelefoon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Overleg Kinder- & Jongerentelefoon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Overleg Kinder- & Jongerentelefoon. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

    Type: Vaste Job

    Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

  • Autotechnieker M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - het stellen van de diagnoses - het uitvoeren van herstellings- en onderhoudswerkzaamheden

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

Zoek naar antwoorden van Overleg Kinder- & Jongerentelefoon in sociale netwerken
Look for responds of Overleg Kinder- & Jongerentelefoon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Overleg Kinder- & Jongerentelefoon. Laat een reactie achter voor Overleg Kinder- & Jongerentelefoon. Overleg Kinder- & Jongerentelefoon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Overleg Kinder- & Jongerentelefoon. Leave a respond for Overleg Kinder- & Jongerentelefoon. Overleg Kinder- & Jongerentelefoon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Overleg Kinder- & Jongerentelefoon op de google maps. Adres en contacten Overleg Kinder- & Jongerentelefoon
Location of Overleg Kinder- & Jongerentelefoon on the google maps. Address and contacts of Overleg Kinder- & Jongerentelefoon

Andere gerelateerde bedrijven als come Overleg Kinder- & Jongerentelefoon Overleg Kinder- & Jongerentelefoon: HOTEL NH GRAND PLACE AREMBERG | CRةASTYLE | K.G.B. | Sojic et Fils Sprl | Reyserhove R

Other related companies as Overleg Kinder- & Jongerentelefoon: HOTEL NH GRAND PLACE AREMBERG | CRةASTYLE | K.G.B. | Sojic et Fils Sprl | Reyserhove R

Overleg Kinder- & Jongerentelefoon is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Overleg Kinder- & Jongerentelefoon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07018035888. Het bedrijf Overleg Kinder- & Jongerentelefoon bevindt zich op het adres: Postbus 101; 9000; Gent1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Overleg Kinder- & Jongerentelefoon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Overleg Kinder- & Jongerentelefoon is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Overleg Kinder- & Jongerentelefoon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Overleg Kinder- & Jongerentelefoon, openstaande posities, locatie van Overleg Kinder- & Jongerentelefoon op de kaart.

Overleg Kinder- & Jongerentelefoon is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Overleg Kinder- & Jongerentelefoon, company assigned to the tax number BE07018035888. The company Overleg Kinder- & Jongerentelefoon is located at the address: Postbus 101; 9000; Gent1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 426,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Overleg Kinder- & Jongerentelefoon were not found.
The main activity of Overleg Kinder- & Jongerentelefoon is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Overleg Kinder- & Jongerentelefoon is not available. You also can look at reviews of Overleg Kinder- & Jongerentelefoon, open positions, location of Overleg Kinder- & Jongerentelefoon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Overleg Kinder- & Jongerentelefoon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Overleg Kinder- & Jongerentelefoon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Overleg Kinder- & Jongerentelefoon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Overleg Kinder- & Jongerentelefoon, employees, financial statistics.