Edas BVBA

Contactgegevens Edas BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Edas BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Edas BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vliegwezenlaan 70, Zellik, B-1731, België

Telefoon (phone): 32-2-4568341 32-2-4568341

Fax (fax): 32-2-4568349 32-2-4568349

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Edas BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Edas BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Edas BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Edas BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Edas BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Edas BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Edas BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Edas BVBA
Products information Edas BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09954956054
Ondernemingsnummer: 7314666748
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Edas BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Edas BVBA
(Get full report from official database of BE for Edas BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Edas BVBA
Addition kinds of activities for Edas BVBA

203899. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers
79290101. Kamermuziekgroepen of artiesten | Chamber music groups or artists
79990000. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec

Werken bij Edas BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Edas BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Edas BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Edas BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Edas BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Edas BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Edas BVBA. Laat een reactie achter voor Edas BVBA. Edas BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Edas BVBA. Leave a respond for Edas BVBA. Edas BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Edas BVBA op de google maps. Adres en contacten Edas BVBA
Location of Edas BVBA on the google maps. Address and contacts of Edas BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Edas BVBA Edas BVBA: KBC | SNACK KISS | Weizmann Institute of Science-Mr Keren-Yaar | INSTITUT DU SACR?-COEUR | MER ET NEIGE

Other related companies as Edas BVBA: KBC | SNACK KISS | Weizmann Institute of Science-Mr Keren-Yaar | INSTITUT DU SACR?-COEUR | MER ET NEIGE

Edas BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Edas BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09954956054. Het bedrijf Edas BVBA bevindt zich op het adres: Vliegwezenlaan 70, Zellik, B-1731. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Edas BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Edas BVBA is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Edas BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Edas BVBA, openstaande posities, locatie van Edas BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Edas BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Edas BVBA, company assigned to the tax number BE09954956054. The company Edas BVBA is located at the address: Vliegwezenlaan 70, Zellik, B-1731. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Edas BVBA were not found.
The main activity of Edas BVBA is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Edas BVBA is not available. You also can look at reviews of Edas BVBA, open positions, location of Edas BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Edas BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Edas BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Edas BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Edas BVBA, employees, financial statistics.