EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel
Private companiesMotion Pictures • EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel

Contactgegevens EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel: address, phone, fax, email, website, opening hours

EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. E. Van Nieuwenhuyse, 4 box 2, Brussels, B-1160, België

Telefoon (phone): 32 2 676 7206 32 2 676 7206

Fax (fax): 32 2 676 7330 32 2 676 7330

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel
Products information EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel

BTW identificatienummer (tax): BE06854614257
Ondernemingsnummer: 8617645263
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 698,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel
(Get full report from official database of BE for EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel)

Aanvulling soorten activiteiten voor EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel
Addition kinds of activities for EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel

354203. Sterven casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
28359900. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
34620401. Bouw of mijnbouw apparatuur smeedstukken, ferro | Construction or mining equipment forgings, ferrous
36470100. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
38290104. Brandstofsysteem instrumenten, vliegtuigen | Fuel system instruments, aircraft
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
59999927. Trofeeën en plaques | Trophies and plaques

Werken bij EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel in sociale netwerken
Look for responds of EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel in social networks

Lees alle opmerkingen voor EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel. Laat een reactie achter voor EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel. EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel. Leave a respond for EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel. EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel op de google maps. Adres en contacten EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel
Location of EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel on the google maps. Address and contacts of EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel

Andere gerelateerde bedrijven als come EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel: JEAN CRANINX | MICHEL MOINET | Bollingh Ida | Munsch Benelux | Appeltje(Het)

Other related companies as EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel: JEAN CRANINX | MICHEL MOINET | Bollingh Ida | Munsch Benelux | Appeltje(Het)

EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06854614257. Het bedrijf EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel bevindt zich op het adres: Av. E. Van Nieuwenhuyse, 4 box 2, Brussels, B-1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 698,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel, openstaande posities, locatie van EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel, company assigned to the tax number BE06854614257. The company EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel is located at the address: Av. E. Van Nieuwenhuyse, 4 box 2, Brussels, B-1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 698,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel were not found.
The main activity of EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel is not available. You also can look at reviews of EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel, open positions, location of EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EBFRIP - European Brominated Flame Retardant Industry Panel, employees, financial statistics.