DSM EPP Europe

Contactgegevens DSM EPP Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DSM EPP Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

DSM EPP Europe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Tavernierlaan 2, Industriepark 'Noord', Tielt, B-8700, België

Telefoon (phone): 32-51-42-35-43 32-51-42-35-43

Fax (fax): 32-51-42-35-40 32-51-42-35-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DSM EPP Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DSM EPP Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DSM EPP Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DSM EPP Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DSM EPP Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DSM EPP Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DSM EPP Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DSM EPP Europe
Products information DSM EPP Europe

BTW identificatienummer (tax): BE01346893310
Ondernemingsnummer: 9845642089
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DSM EPP Europe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DSM EPP Europe
(Get full report from official database of BE for DSM EPP Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor DSM EPP Europe
Addition kinds of activities for DSM EPP Europe

369499. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
514907. Crackers, koekjes en bakkerijproducten | Crackers, cookies, and bakery products
20330303. Vruchtensappen: geconcentreerd, hot pack | Fruit juices: concentrated, hot pack
23290205. Jassen (suède, lederen, etc.), sport: mannen en jongens ' | Jackets (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
34430701. baffles | Baffles
59449900. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
73890602. Binnenhuisarchitect | Interior designer

Werken bij DSM EPP Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DSM EPP Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DSM EPP Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DSM EPP Europe. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • student September (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn zeer dringend op zoek naar een student minimum bachelor niveau voor de maand september. administratieve taken

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van DSM EPP Europe in sociale netwerken
Look for responds of DSM EPP Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor DSM EPP Europe. Laat een reactie achter voor DSM EPP Europe. DSM EPP Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DSM EPP Europe. Leave a respond for DSM EPP Europe. DSM EPP Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DSM EPP Europe op de google maps. Adres en contacten DSM EPP Europe
Location of DSM EPP Europe on the google maps. Address and contacts of DSM EPP Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come DSM EPP Europe DSM EPP Europe: Lejeune | FRANS CUYPERS | VICTOR EMOND & FILS | HOLIDAY STORE | JEAN MOMBEEK

Other related companies as DSM EPP Europe: Lejeune | FRANS CUYPERS | VICTOR EMOND & FILS | HOLIDAY STORE | JEAN MOMBEEK

DSM EPP Europe is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DSM EPP Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01346893310. Het bedrijf DSM EPP Europe bevindt zich op het adres: R. Tavernierlaan 2, Industriepark 'Noord', Tielt, B-8700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 106,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DSM EPP Europe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DSM EPP Europe is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DSM EPP Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DSM EPP Europe, openstaande posities, locatie van DSM EPP Europe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DSM EPP Europe is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DSM EPP Europe, company assigned to the tax number BE01346893310. The company DSM EPP Europe is located at the address: R. Tavernierlaan 2, Industriepark 'Noord', Tielt, B-8700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 106,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DSM EPP Europe were not found.
The main activity of DSM EPP Europe is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DSM EPP Europe is not available. You also can look at reviews of DSM EPP Europe, open positions, location of DSM EPP Europe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DSM EPP Europe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DSM EPP Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DSM EPP Europe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DSM EPP Europe, employees, financial statistics.