Diffu-Sciences

Contactgegevens Diffu-Sciences: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diffu-Sciences: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diffu-Sciences

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue de Rixensart, 18-17 Bte 3, Genval, 1332, België

Telefoon (phone): 322 653-0781 322 653-0781

Fax (fax): 322 652-0184 322 652-0184

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diffu-Sciences: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diffu-Sciences"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diffu-Sciences"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diffu-Sciences, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diffu-Sciences. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diffu-Sciences, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diffu-Sciences. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diffu-Sciences
Products information Diffu-Sciences

BTW identificatienummer (tax): BE01733612060
Ondernemingsnummer: 3904235839
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Diffu-Sciences zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diffu-Sciences
(Get full report from official database of BE for Diffu-Sciences)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diffu-Sciences
Addition kinds of activities for Diffu-Sciences

324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
27520603. Overdrachten, decalcomania of droog: gelithografeerd | Transfers, decalcomania or dry: lithographed
31110100. Paardensportproducten | Equestrian leather products
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
82110101. Katholieke gecombineerde elementaire en middelbare school | Catholic combined elementary and secondary school

Werken bij Diffu-Sciences: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diffu-Sciences: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diffu-Sciences. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diffu-Sciences. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Chauffeur Rijbewijs CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne zijn wij op zoek naar een chauffeur CE m/v Taken: Dagelijks lever en haal je machines op bij klanten Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel Je rapporteert dagelijks naar het hoofdkantoor

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van Diffu-Sciences in sociale netwerken
Look for responds of Diffu-Sciences in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diffu-Sciences. Laat een reactie achter voor Diffu-Sciences. Diffu-Sciences bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diffu-Sciences. Leave a respond for Diffu-Sciences. Diffu-Sciences on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diffu-Sciences op de google maps. Adres en contacten Diffu-Sciences
Location of Diffu-Sciences on the google maps. Address and contacts of Diffu-Sciences

Andere gerelateerde bedrijven als come Diffu-Sciences Diffu-Sciences: FRITUUR/RESTAURANT OUDE MARKT | JEAN-PIERRE SWALENS | VERBIEST-STORM | HAYEN ZAKENKANTOOR | WILLY DE PAEP

Other related companies as Diffu-Sciences: FRITUUR/RESTAURANT OUDE MARKT | JEAN-PIERRE SWALENS | VERBIEST-STORM | HAYEN ZAKENKANTOOR | WILLY DE PAEP

Diffu-Sciences is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Diffu-Sciences, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01733612060. Het bedrijf Diffu-Sciences bevindt zich op het adres: rue de Rixensart, 18-17 Bte 3, Genval, 1332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Diffu-Sciences zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Diffu-Sciences is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diffu-Sciences is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diffu-Sciences, openstaande posities, locatie van Diffu-Sciences op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Diffu-Sciences is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Diffu-Sciences, company assigned to the tax number BE01733612060. The company Diffu-Sciences is located at the address: rue de Rixensart, 18-17 Bte 3, Genval, 1332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Diffu-Sciences were not found.
The main activity of Diffu-Sciences is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Diffu-Sciences is not available. You also can look at reviews of Diffu-Sciences, open positions, location of Diffu-Sciences on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diffu-Sciences, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diffu-Sciences, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diffu-Sciences, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diffu-Sciences, employees, financial statistics.