DEVLIN, BRENDAN

Contactgegevens DEVLIN, BRENDAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVLIN, BRENDAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVLIN, BRENDAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 116 rue de Stassart BRUSSELS, BRUSSELS B-1050, België

Telefoon (phone): 3225027029 3225027029

Fax (fax): +32 (14) 968-62-82 +32 (14) 968-62-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVLIN, BRENDAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVLIN, BRENDAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVLIN, BRENDAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVLIN, BRENDAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVLIN, BRENDAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVLIN, BRENDAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVLIN, BRENDAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVLIN, BRENDAN
Products information DEVLIN, BRENDAN

BTW identificatienummer (tax): BE01852813720
Ondernemingsnummer: 5115478515
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DEVLIN, BRENDAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVLIN, BRENDAN
(Get full report from official database of BE for DEVLIN, BRENDAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVLIN, BRENDAN
Addition kinds of activities for DEVLIN, BRENDAN

209799. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
17619902. Plafonds, metaal: montage en reparatie | Ceilings, metal: erection and repair
26119903. Pulp geproduceerd uit houtbasis, nec | Pulp produced from wood base, nec
28429901. Bleekmiddelen, huishoudelijk: droog of vloeibaar | Bleaches, household: dry or liquid
92119902. Lokale rechtbanken | Local courts

Werken bij DEVLIN, BRENDAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVLIN, BRENDAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVLIN, BRENDAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVLIN, BRENDAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van DEVLIN, BRENDAN in sociale netwerken
Look for responds of DEVLIN, BRENDAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVLIN, BRENDAN. Laat een reactie achter voor DEVLIN, BRENDAN. DEVLIN, BRENDAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVLIN, BRENDAN. Leave a respond for DEVLIN, BRENDAN. DEVLIN, BRENDAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVLIN, BRENDAN op de google maps. Adres en contacten DEVLIN, BRENDAN
Location of DEVLIN, BRENDAN on the google maps. Address and contacts of DEVLIN, BRENDAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVLIN, BRENDAN DEVLIN, BRENDAN: BUREAU AXIA | HOME MARKET | VLADO | Ambiotel | Bernadette Simons

Other related companies as DEVLIN, BRENDAN: BUREAU AXIA | HOME MARKET | VLADO | Ambiotel | Bernadette Simons

DEVLIN, BRENDAN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVLIN, BRENDAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01852813720. Het bedrijf DEVLIN, BRENDAN bevindt zich op het adres: 116 rue de Stassart BRUSSELS, BRUSSELS B-1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 559,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DEVLIN, BRENDAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVLIN, BRENDAN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVLIN, BRENDAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVLIN, BRENDAN, openstaande posities, locatie van DEVLIN, BRENDAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEVLIN, BRENDAN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVLIN, BRENDAN, company assigned to the tax number BE01852813720. The company DEVLIN, BRENDAN is located at the address: 116 rue de Stassart BRUSSELS, BRUSSELS B-1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 559,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DEVLIN, BRENDAN were not found.
The main activity of DEVLIN, BRENDAN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVLIN, BRENDAN is not available. You also can look at reviews of DEVLIN, BRENDAN, open positions, location of DEVLIN, BRENDAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVLIN, BRENDAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVLIN, BRENDAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVLIN, BRENDAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVLIN, BRENDAN, employees, financial statistics.