deejays at work

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • deejays at work
Private companiesEducational Services • deejays at work

Contactgegevens deejays at work: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data deejays at work: address, phone, fax, email, website, opening hours

deejays at work

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Regelsbruggestraat 88, Aalst, O-vl 9300, België

Telefoon (phone): 44-191-5252420 (+32-44-191-5252420) 44-191-5252420 (+32-44-191-5252420)

Fax (fax): 44-191-5252430 (+32-44-191-5252430) 44-191-5252430 (+32-44-191-5252430)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) deejays at work: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "deejays at work"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "deejays at work"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van deejays at work, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen deejays at work. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of deejays at work, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees deejays at work. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti deejays at work
Products information deejays at work

BTW identificatienummer (tax): BE02923706054
Ondernemingsnummer: 8158416748
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in deejays at work zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor deejays at work
(Get full report from official database of BE for deejays at work)

Aanvulling soorten activiteiten voor deejays at work
Addition kinds of activities for deejays at work

354101. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
23920503. Polijsten doekjes, vlakte | Polishing cloths, plain
26210304. Vloeipapier | Cigarette paper
36740400. Stralingsensoren | Radiation sensors
38220501. Elektrische warmteverdelingscontroles, modulerende controles | Electric heat proportioning controls, modulating controls
38260702. Thermische analyse instrumenten, laboratorium type | Thermal analysis instruments, laboratory type
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
80999907. Osteoporose centrum | Osteoporosis center

Werken bij deejays at work: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in deejays at work: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor deejays at work. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for deejays at work. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

  • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van deejays at work in sociale netwerken
Look for responds of deejays at work in social networks

Lees alle opmerkingen voor deejays at work. Laat een reactie achter voor deejays at work. deejays at work bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for deejays at work. Leave a respond for deejays at work. deejays at work on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie deejays at work op de google maps. Adres en contacten deejays at work
Location of deejays at work on the google maps. Address and contacts of deejays at work

Andere gerelateerde bedrijven als come deejays at work deejays at work: FORTIS | SEQUOIA (HOME) | MAISON LOHEST-MOLENS | IVO DIERCKXSENS | Plantscape Belgi?

Other related companies as deejays at work: FORTIS | SEQUOIA (HOME) | MAISON LOHEST-MOLENS | IVO DIERCKXSENS | Plantscape Belgi?

deejays at work is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is deejays at work, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02923706054. Het bedrijf deejays at work bevindt zich op het adres: Regelsbruggestraat 88, Aalst, O-vl 9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in deejays at work zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van deejays at work is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van deejays at work is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van deejays at work, openstaande posities, locatie van deejays at work op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

deejays at work is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is deejays at work, company assigned to the tax number BE02923706054. The company deejays at work is located at the address: Regelsbruggestraat 88, Aalst, O-vl 9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in deejays at work were not found.
The main activity of deejays at work is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of deejays at work is not available. You also can look at reviews of deejays at work, open positions, location of deejays at work on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over deejays at work, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf deejays at work, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about deejays at work, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company deejays at work, employees, financial statistics.