Declercq-Verstichel bvba

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Declercq-Verstichel bvba
Private companiesChemicals and Allied Products • Declercq-Verstichel bvba

Contactgegevens Declercq-Verstichel bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Declercq-Verstichel bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Declercq-Verstichel bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Godhuizenlaan 141a /, Gent, 9000 BE, België

Telefoon (phone): 32 9 244.11.11 32 9 244.11.11

Fax (fax): 32 9 222.64.80 32 9 222.64.80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Declercq-Verstichel bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Declercq-Verstichel bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Declercq-Verstichel bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Declercq-Verstichel bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Declercq-Verstichel bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Declercq-Verstichel bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Declercq-Verstichel bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Declercq-Verstichel bvba
Products information Declercq-Verstichel bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08090301513
Ondernemingsnummer: 6367370605
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 847,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Declercq-Verstichel bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Declercq-Verstichel bvba
(Get full report from official database of BE for Declercq-Verstichel bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Declercq-Verstichel bvba
Addition kinds of activities for Declercq-Verstichel bvba

23390400. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
28220100. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
52310000. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment
58120315. Snackwinkel | Snack shop
60910000. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
79930200. Spelmachines | Game machines

Werken bij Declercq-Verstichel bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Declercq-Verstichel bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Declercq-Verstichel bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Declercq-Verstichel bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Automechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

Zoek naar antwoorden van Declercq-Verstichel bvba in sociale netwerken
Look for responds of Declercq-Verstichel bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Declercq-Verstichel bvba. Laat een reactie achter voor Declercq-Verstichel bvba. Declercq-Verstichel bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Declercq-Verstichel bvba. Leave a respond for Declercq-Verstichel bvba. Declercq-Verstichel bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Declercq-Verstichel bvba op de google maps. Adres en contacten Declercq-Verstichel bvba
Location of Declercq-Verstichel bvba on the google maps. Address and contacts of Declercq-Verstichel bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Declercq-Verstichel bvba Declercq-Verstichel bvba: COIFFURE CARINE | ROLAND VANSTEENKISTE | Den Hartigh International Insurance B.V. | ETS. PECHEUR J. | Raf Schoenmaekers

Other related companies as Declercq-Verstichel bvba: COIFFURE CARINE | ROLAND VANSTEENKISTE | Den Hartigh International Insurance B.V. | ETS. PECHEUR J. | Raf Schoenmaekers

Declercq-Verstichel bvba is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Declercq-Verstichel bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08090301513. Het bedrijf Declercq-Verstichel bvba bevindt zich op het adres: Godhuizenlaan 141a /, Gent, 9000 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 847,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Declercq-Verstichel bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Declercq-Verstichel bvba is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Declercq-Verstichel bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Declercq-Verstichel bvba, openstaande posities, locatie van Declercq-Verstichel bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Declercq-Verstichel bvba is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Declercq-Verstichel bvba, company assigned to the tax number BE08090301513. The company Declercq-Verstichel bvba is located at the address: Godhuizenlaan 141a /, Gent, 9000 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 847,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Declercq-Verstichel bvba were not found.
The main activity of Declercq-Verstichel bvba is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Declercq-Verstichel bvba is not available. You also can look at reviews of Declercq-Verstichel bvba, open positions, location of Declercq-Verstichel bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Declercq-Verstichel bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Declercq-Verstichel bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Declercq-Verstichel bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Declercq-Verstichel bvba, employees, financial statistics.