De Greef K

Contactgegevens De Greef K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Greef K: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Greef K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vosmeer 1; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Telefoon (phone): 052 22 33 99 (+32-052 22 33 99) 052 22 33 99 (+32-052 22 33 99)

Fax (fax): 052 22 59 26 (+32-052 22 59 26) 052 22 59 26 (+32-052 22 59 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Greef K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Greef K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Greef K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Greef K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Greef K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Greef K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Greef K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Greef K
Products information De Greef K

BTW identificatienummer (tax): BE02153015136
Ondernemingsnummer: 5553009033
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in De Greef K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Greef K
(Get full report from official database of BE for De Greef K)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Greef K
Addition kinds of activities for De Greef K

22110600. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
32750201. Akoestisch gips, gips | Acoustical plaster, gypsum
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
35440100. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
38270200. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear
38299914. Pyrheliometers | Pyrheliometers
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec
86410200. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations

Werken bij De Greef K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Greef K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Greef K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Greef K. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 mecanicien 18h-03h (eventueel afwisselend dag of ochtend)-Regio Moeskroen o Takenpakket Beheer uitgebreid machinepark Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties Instaan voor preventief en curatief onderhoud Uitvoeren van herstellingen

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van De Greef K in sociale netwerken
Look for responds of De Greef K in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Greef K. Laat een reactie achter voor De Greef K. De Greef K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Greef K. Leave a respond for De Greef K. De Greef K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Greef K op de google maps. Adres en contacten De Greef K
Location of De Greef K on the google maps. Address and contacts of De Greef K

Andere gerelateerde bedrijven als come De Greef K De Greef K: Verlinde Schilderbedrijf BVBA | JOZEF BRUGGEN | Borgniet A | BRICO | RAPHAEL BRAECKEVELT

Other related companies as De Greef K: Verlinde Schilderbedrijf BVBA | JOZEF BRUGGEN | Borgniet A | BRICO | RAPHAEL BRAECKEVELT

De Greef K is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Greef K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02153015136. Het bedrijf De Greef K bevindt zich op het adres: Vosmeer 1; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in De Greef K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Greef K is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Greef K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Greef K, openstaande posities, locatie van De Greef K op de kaart.

De Greef K is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Greef K, company assigned to the tax number BE02153015136. The company De Greef K is located at the address: Vosmeer 1; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in De Greef K were not found.
The main activity of De Greef K is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Greef K is not available. You also can look at reviews of De Greef K, open positions, location of De Greef K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Greef K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Greef K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Greef K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Greef K, employees, financial statistics.