DE WOLF, YVES

Contactgegevens DE WOLF, YVES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WOLF, YVES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WOLF, YVES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Stevin 8/29, BRUSSELS, BELGIUM BE, België

Telefoon (phone): 32 2 280 60 02 32 2 280 60 02

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WOLF, YVES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WOLF, YVES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WOLF, YVES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WOLF, YVES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WOLF, YVES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WOLF, YVES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WOLF, YVES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WOLF, YVES
Products information DE WOLF, YVES

BTW identificatienummer (tax): BE08884338378
Ondernemingsnummer: 2822906494
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DE WOLF, YVES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WOLF, YVES
(Get full report from official database of BE for DE WOLF, YVES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WOLF, YVES
Addition kinds of activities for DE WOLF, YVES

226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
31990203. Holsters, leer | Holsters, leather
32710000. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
33549901. Vormen, geëxtrudeerd aluminium, nec | Shapes, extruded aluminum, nec
35420302. Extruderen machines (gereedschapsmachines), metaal | Extruding machines (machine tools), metal
35850501. Apparatuur voor bieruitgifte | Beer dispensing equipment
39420103. Dolls, behalve gevulde speelgoed dieren | Dolls, except stuffed toy animals
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing
76990702. Chirurgische instrument reparatie | Surgical instrument repair
82119908. Seminarie | Seminary

Werken bij DE WOLF, YVES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WOLF, YVES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WOLF, YVES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WOLF, YVES. Looking for open vacancies in other companies

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van DE WOLF, YVES in sociale netwerken
Look for responds of DE WOLF, YVES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WOLF, YVES. Laat een reactie achter voor DE WOLF, YVES. DE WOLF, YVES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WOLF, YVES. Leave a respond for DE WOLF, YVES. DE WOLF, YVES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WOLF, YVES op de google maps. Adres en contacten DE WOLF, YVES
Location of DE WOLF, YVES on the google maps. Address and contacts of DE WOLF, YVES

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WOLF, YVES DE WOLF, YVES: 'T PEERD | Nexus Europe SPRL | AUTO 5 | ALIX DENIS | SCHOONMAAKADVIES SUYKENS

Other related companies as DE WOLF, YVES: 'T PEERD | Nexus Europe SPRL | AUTO 5 | ALIX DENIS | SCHOONMAAKADVIES SUYKENS

DE WOLF, YVES is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WOLF, YVES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08884338378. Het bedrijf DE WOLF, YVES bevindt zich op het adres: Rue Stevin 8/29, BRUSSELS, BELGIUM BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 778,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DE WOLF, YVES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WOLF, YVES is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WOLF, YVES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WOLF, YVES, openstaande posities, locatie van DE WOLF, YVES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE WOLF, YVES is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WOLF, YVES, company assigned to the tax number BE08884338378. The company DE WOLF, YVES is located at the address: Rue Stevin 8/29, BRUSSELS, BELGIUM BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 778,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DE WOLF, YVES were not found.
The main activity of DE WOLF, YVES is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WOLF, YVES is not available. You also can look at reviews of DE WOLF, YVES, open positions, location of DE WOLF, YVES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WOLF, YVES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WOLF, YVES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WOLF, YVES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WOLF, YVES, employees, financial statistics.