De Greef J

Contactgegevens De Greef J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Greef J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Greef J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijkstraat 42; 3210; Lubbeek (Linden), België

Telefoon (phone): 016 25 00 80 (+32-016 25 00 80) 016 25 00 80 (+32-016 25 00 80)

Fax (fax): 016 25 00 78 (+32-016 25 00 78) 016 25 00 78 (+32-016 25 00 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Greef J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Greef J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Greef J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Greef J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Greef J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Greef J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Greef J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Greef J
Products information De Greef J

BTW identificatienummer (tax): BE05593933105
Ondernemingsnummer: 7710723876
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Greef J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Greef J
(Get full report from official database of BE for De Greef J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Greef J
Addition kinds of activities for De Greef J

5943. Kantoorartikelen | Stationery stores
382204. Hydronische controles | Hydronic controls
20370103. Aardappelproducten, snel bevroren en koud verpakking | Potato products, quick frozen and cold pack
50840808. lieren | Winches
72619901. Crematorium | Crematory

Werken bij De Greef J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Greef J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Greef J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Greef J. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Group Manager (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: MAKRO MACHELEN

    Type: Vaste Job

    Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van De Greef J in sociale netwerken
Look for responds of De Greef J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Greef J. Laat een reactie achter voor De Greef J. De Greef J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Greef J. Leave a respond for De Greef J. De Greef J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Greef J op de google maps. Adres en contacten De Greef J
Location of De Greef J on the google maps. Address and contacts of De Greef J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Greef J De Greef J: De Koordenwinkel | ALEX PEDE | Desquiens G | LIONEL HOUTTEMAN | B茅d茅bu

Other related companies as De Greef J: De Koordenwinkel | ALEX PEDE | Desquiens G | LIONEL HOUTTEMAN | B茅d茅bu

De Greef J is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Greef J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05593933105. Het bedrijf De Greef J bevindt zich op het adres: Kortrijkstraat 42; 3210; Lubbeek (Linden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 280,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in De Greef J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Greef J is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Greef J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Greef J, openstaande posities, locatie van De Greef J op de kaart.

De Greef J is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Greef J, company assigned to the tax number BE05593933105. The company De Greef J is located at the address: Kortrijkstraat 42; 3210; Lubbeek (Linden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 280,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. Products created in De Greef J were not found.
The main activity of De Greef J is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Greef J is not available. You also can look at reviews of De Greef J, open positions, location of De Greef J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Greef J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Greef J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Greef J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Greef J, employees, financial statistics.