De Mote Bvba

Contactgegevens De Mote Bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Mote Bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Mote Bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lenstraat 28, Izegem, Belgium 8870, België

Telefoon (phone): 33 51 305999 (+32-33 51 305999) 33 51 305999 (+32-33 51 305999)

Fax (fax): 33 51 316537 (+32-33 51 316537) 33 51 316537 (+32-33 51 316537)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Mote Bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Mote Bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Mote Bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Mote Bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Mote Bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Mote Bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Mote Bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Mote Bvba
Products information De Mote Bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04297821044
Ondernemingsnummer: 4701843261
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Mote Bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Mote Bvba
(Get full report from official database of BE for De Mote Bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Mote Bvba
Addition kinds of activities for De Mote Bvba

922201. Vervolgende partijen | Prosecuting parties
07510101. Spuitdiensten voor vee | Cattle spraying services
35560200. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
36479908. Subway auto verlichting fixtures | Subway car lighting fixtures
38240305. taximeters | Taximeters
39140509. Trofeeën, roestvrij staal | Trophies, stainless steel
39449911. Marmeren (speelgoed) | Marbles (toys)
76990702. Chirurgische instrument reparatie | Surgical instrument repair

Werken bij De Mote Bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Mote Bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Mote Bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Mote Bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener nettenmachine (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediener van de nettenmachine zorg je voor de bediening en de goede werking van de machine

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • Ploegbaas (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van De Mote Bvba in sociale netwerken
Look for responds of De Mote Bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Mote Bvba. Laat een reactie achter voor De Mote Bvba. De Mote Bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Mote Bvba. Leave a respond for De Mote Bvba. De Mote Bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Mote Bvba op de google maps. Adres en contacten De Mote Bvba
Location of De Mote Bvba on the google maps. Address and contacts of De Mote Bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come De Mote Bvba De Mote Bvba: CHOCOLATERIE ANABEL | Promocab SPRL | VID?OCLUB WOLUW? | HYSPAROC | MARTIN DE ROO

Other related companies as De Mote Bvba: CHOCOLATERIE ANABEL | Promocab SPRL | VID?OCLUB WOLUW? | HYSPAROC | MARTIN DE ROO

De Mote Bvba is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Mote Bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04297821044. Het bedrijf De Mote Bvba bevindt zich op het adres: Lenstraat 28, Izegem, Belgium 8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Mote Bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Mote Bvba is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Mote Bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Mote Bvba, openstaande posities, locatie van De Mote Bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Mote Bvba is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Mote Bvba, company assigned to the tax number BE04297821044. The company De Mote Bvba is located at the address: Lenstraat 28, Izegem, Belgium 8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Mote Bvba were not found.
The main activity of De Mote Bvba is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Mote Bvba is not available. You also can look at reviews of De Mote Bvba, open positions, location of De Mote Bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Mote Bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Mote Bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Mote Bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Mote Bvba, employees, financial statistics.