DE BRESSING, MARTINA

Contactgegevens DE BRESSING, MARTINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BRESSING, MARTINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BRESSING, MARTINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bd FRERE ORBAN, LIEGE, BELGIQUE 4000, België

Telefoon (phone): 32 4 252 33 73 32 4 252 33 73

Fax (fax): +32 (68) 659-33-53 +32 (68) 659-33-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BRESSING, MARTINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BRESSING, MARTINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BRESSING, MARTINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BRESSING, MARTINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BRESSING, MARTINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BRESSING, MARTINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BRESSING, MARTINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BRESSING, MARTINA
Products information DE BRESSING, MARTINA

BTW identificatienummer (tax): BE09656402587
Ondernemingsnummer: 7184204101
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DE BRESSING, MARTINA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BRESSING, MARTINA
(Get full report from official database of BE for DE BRESSING, MARTINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BRESSING, MARTINA
Addition kinds of activities for DE BRESSING, MARTINA

5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
393105. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
20990601. Suiker slijpen | Sugar grinding
22110211. Schoenen stoffen | Shoe fabrics
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
39999901. Atomizers, toiletartikelen | Atomizers, toiletry
50920204. poppen | Dolls
63219900. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
94319908. Geestelijke gezondheidsinstelling administratie, overheid | Mental health agency administration, government

Werken bij DE BRESSING, MARTINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BRESSING, MARTINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BRESSING, MARTINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BRESSING, MARTINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Flexijob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van DE BRESSING, MARTINA in sociale netwerken
Look for responds of DE BRESSING, MARTINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BRESSING, MARTINA. Laat een reactie achter voor DE BRESSING, MARTINA. DE BRESSING, MARTINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BRESSING, MARTINA. Leave a respond for DE BRESSING, MARTINA. DE BRESSING, MARTINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BRESSING, MARTINA op de google maps. Adres en contacten DE BRESSING, MARTINA
Location of DE BRESSING, MARTINA on the google maps. Address and contacts of DE BRESSING, MARTINA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BRESSING, MARTINA DE BRESSING, MARTINA: MARC HULDERS | Naets | CAMILLE GERARD | LIVE GENESIS | A. TESTELMANS

Other related companies as DE BRESSING, MARTINA: MARC HULDERS | Naets | CAMILLE GERARD | LIVE GENESIS | A. TESTELMANS

DE BRESSING, MARTINA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BRESSING, MARTINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656402587. Het bedrijf DE BRESSING, MARTINA bevindt zich op het adres: Bd FRERE ORBAN, LIEGE, BELGIQUE 4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE BRESSING, MARTINA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BRESSING, MARTINA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BRESSING, MARTINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BRESSING, MARTINA, openstaande posities, locatie van DE BRESSING, MARTINA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE BRESSING, MARTINA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BRESSING, MARTINA, company assigned to the tax number BE09656402587. The company DE BRESSING, MARTINA is located at the address: Bd FRERE ORBAN, LIEGE, BELGIQUE 4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE BRESSING, MARTINA were not found.
The main activity of DE BRESSING, MARTINA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BRESSING, MARTINA is not available. You also can look at reviews of DE BRESSING, MARTINA, open positions, location of DE BRESSING, MARTINA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BRESSING, MARTINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BRESSING, MARTINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BRESSING, MARTINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BRESSING, MARTINA, employees, financial statistics.