DCS Belgium

Contactgegevens DCS Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DCS Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

DCS Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue de la goulette 85, Bouffioulx, Belgium 6200, België

Telefoon (phone): 32 496 64 54 17 32 496 64 54 17

Fax (fax): 32 71 40 25 38 32 71 40 25 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DCS Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DCS Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DCS Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DCS Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DCS Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DCS Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DCS Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DCS Belgium
Products information DCS Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE08802490234
Ondernemingsnummer: 2571868896
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DCS Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DCS Belgium
(Get full report from official database of BE for DCS Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor DCS Belgium
Addition kinds of activities for DCS Belgium

555102. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
36710216. Buizen voor het werken boven het röntgen spectrum | Tubes for operating above the x-ray spectrum
50879908. Restaurant levert | Restaurant supplies
54210000. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
72159900. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec

Werken bij DCS Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DCS Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DCS Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DCS Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en vooral strijken

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van DCS Belgium in sociale netwerken
Look for responds of DCS Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor DCS Belgium. Laat een reactie achter voor DCS Belgium. DCS Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DCS Belgium. Leave a respond for DCS Belgium. DCS Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DCS Belgium op de google maps. Adres en contacten DCS Belgium
Location of DCS Belgium on the google maps. Address and contacts of DCS Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come DCS Belgium DCS Belgium: LOUIS GUISSART | Nzuzi Zoka | De Singelhoeve | Pol | US Webconnect

Other related companies as DCS Belgium: LOUIS GUISSART | Nzuzi Zoka | De Singelhoeve | Pol | US Webconnect

DCS Belgium is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DCS Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08802490234. Het bedrijf DCS Belgium bevindt zich op het adres: rue de la goulette 85, Bouffioulx, Belgium 6200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DCS Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DCS Belgium is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DCS Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DCS Belgium, openstaande posities, locatie van DCS Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DCS Belgium is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DCS Belgium, company assigned to the tax number BE08802490234. The company DCS Belgium is located at the address: rue de la goulette 85, Bouffioulx, Belgium 6200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DCS Belgium were not found.
The main activity of DCS Belgium is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DCS Belgium is not available. You also can look at reviews of DCS Belgium, open positions, location of DCS Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DCS Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DCS Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DCS Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DCS Belgium, employees, financial statistics.