FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL

Contactgegevens FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL

Regio (region): Comines-Warneton, België

Adres (address): R. Du Touquet 309 7784 Comines-Warneton - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-58-88-31 32-56-58-88-31

Fax (fax): 32-56-58-72-49 32-56-58-72-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL
Products information FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01759704589
Ondernemingsnummer: 1266143798
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL
(Get full report from official database of BE for FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL
Addition kinds of activities for FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL

738399. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
781900. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
15419903. Voedingsmiddelen productie of verpakking plantenbouw | Food products manufacturing or packing plant construction
50640303. Ventilators, huishouden: elektrisch | Fans, household: electric
57199908. Rieten, rotan of riethuisinrichting | Wicker, rattan, or reed home furnishings

Werken bij FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

Zoek naar antwoorden van FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL. Laat een reactie achter voor FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL. FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL. Leave a respond for FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL. FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL op de google maps. Adres en contacten FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL
Location of FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL on the google maps. Address and contacts of FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL: BAKKERIJ DEN TROON | BOUTSEN L. & HOMMERS H. | D'Oro Fleur Caeyers Vivia | FINAS | FA. BASTIAENS GEBRS

Other related companies as FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL: BAKKERIJ DEN TROON | BOUTSEN L. & HOMMERS H. | D'Oro Fleur Caeyers Vivia | FINAS | FA. BASTIAENS GEBRS

FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Comines-Warneton, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01759704589. Het bedrijf FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL bevindt zich op het adres: R. Du Touquet 309 7784 Comines-Warneton - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL, openstaande posities, locatie van FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL op de kaart.

FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL is a company, that was registered 1997 in Comines-Warneton region, Belgium. Full name of company is FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL, company assigned to the tax number BE01759704589. The company FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL is located at the address: R. Du Touquet 309 7784 Comines-Warneton - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL were not found.
The main activity of FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL is not available. You also can look at reviews of FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL, open positions, location of FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL, Comines-Warneton: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL, Comines-Warneton: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETABLISSEMENTS O. & R. LORIDAN SPRL, employees, financial statistics.