D Group Europe nv

Contactgegevens D Group Europe nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D Group Europe nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

D Group Europe nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nachtegaallei 15, Kapellen, 2950, België

Telefoon (phone): 31 174 293515 (+32-31 174 293515) 31 174 293515 (+32-31 174 293515)

Fax (fax): 31 174 293375 (+32-31 174 293375) 31 174 293375 (+32-31 174 293375)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D Group Europe nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D Group Europe nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D Group Europe nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D Group Europe nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D Group Europe nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D Group Europe nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D Group Europe nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D Group Europe nv
Products information D Group Europe nv

BTW identificatienummer (tax): BE08478118896
Ondernemingsnummer: 3630676269
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in D Group Europe nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D Group Europe nv
(Get full report from official database of BE for D Group Europe nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor D Group Europe nv
Addition kinds of activities for D Group Europe nv

252201. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
24119907. Houtspaanders, geproduceerd in het veld | Wood chips, produced in the field
27590102. Valuta: gegraveerd | Currency: engraved
50999909. Portretten | Portraits
82990300. Muziek- en drama scholen | Music and drama schools

Werken bij D Group Europe nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D Group Europe nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D Group Europe nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D Group Europe nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van D Group Europe nv in sociale netwerken
Look for responds of D Group Europe nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor D Group Europe nv. Laat een reactie achter voor D Group Europe nv. D Group Europe nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D Group Europe nv. Leave a respond for D Group Europe nv. D Group Europe nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D Group Europe nv op de google maps. Adres en contacten D Group Europe nv
Location of D Group Europe nv on the google maps. Address and contacts of D Group Europe nv

Andere gerelateerde bedrijven als come D Group Europe nv D Group Europe nv: RECHTBANK VAN KOOPHANDEL | OLIVIER VOGELEER | TORFSCONSTRUCT BVBA | ENGELENCONVENT-BEGIJNHOF | GEORGES MERTENS

Other related companies as D Group Europe nv: RECHTBANK VAN KOOPHANDEL | OLIVIER VOGELEER | TORFSCONSTRUCT BVBA | ENGELENCONVENT-BEGIJNHOF | GEORGES MERTENS

D Group Europe nv is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D Group Europe nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08478118896. Het bedrijf D Group Europe nv bevindt zich op het adres: Nachtegaallei 15, Kapellen, 2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 608,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in D Group Europe nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D Group Europe nv is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D Group Europe nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D Group Europe nv, openstaande posities, locatie van D Group Europe nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D Group Europe nv is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is D Group Europe nv, company assigned to the tax number BE08478118896. The company D Group Europe nv is located at the address: Nachtegaallei 15, Kapellen, 2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 608,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in D Group Europe nv were not found.
The main activity of D Group Europe nv is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D Group Europe nv is not available. You also can look at reviews of D Group Europe nv, open positions, location of D Group Europe nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D Group Europe nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D Group Europe nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D Group Europe nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D Group Europe nv, employees, financial statistics.