CVP JONGEREN ZEMST

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • CVP JONGEREN ZEMST
Private companiesInsurance Carriers • CVP JONGEREN ZEMST

Contactgegevens CVP JONGEREN ZEMST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CVP JONGEREN ZEMST: address, phone, fax, email, website, opening hours

CVP JONGEREN ZEMST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEUVELSTRAAT 55, HOFSTADE, 1981, België

Telefoon (phone): 3215416699 3215416699

Fax (fax): +32 (53) 344-59-61 +32 (53) 344-59-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CVP JONGEREN ZEMST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CVP JONGEREN ZEMST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CVP JONGEREN ZEMST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CVP JONGEREN ZEMST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CVP JONGEREN ZEMST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CVP JONGEREN ZEMST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CVP JONGEREN ZEMST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CVP JONGEREN ZEMST
Products information CVP JONGEREN ZEMST

BTW identificatienummer (tax): BE02886352539
Ondernemingsnummer: 7198211669
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CVP JONGEREN ZEMST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CVP JONGEREN ZEMST
(Get full report from official database of BE for CVP JONGEREN ZEMST)

Aanvulling soorten activiteiten voor CVP JONGEREN ZEMST
Addition kinds of activities for CVP JONGEREN ZEMST

2741. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
5399. Diverse algemene koopwaar | Miscellaneous general merchandise
384105. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
51120301. Albums (foto) en plakboeken | Albums (photo) and scrapbooks
61410000. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
67989900. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec

Werken bij CVP JONGEREN ZEMST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CVP JONGEREN ZEMST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CVP JONGEREN ZEMST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CVP JONGEREN ZEMST. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

    Type: Vaste Job

    Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van CVP JONGEREN ZEMST in sociale netwerken
Look for responds of CVP JONGEREN ZEMST in social networks

Lees alle opmerkingen voor CVP JONGEREN ZEMST. Laat een reactie achter voor CVP JONGEREN ZEMST. CVP JONGEREN ZEMST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CVP JONGEREN ZEMST. Leave a respond for CVP JONGEREN ZEMST. CVP JONGEREN ZEMST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CVP JONGEREN ZEMST op de google maps. Adres en contacten CVP JONGEREN ZEMST
Location of CVP JONGEREN ZEMST on the google maps. Address and contacts of CVP JONGEREN ZEMST

Andere gerelateerde bedrijven als come CVP JONGEREN ZEMST CVP JONGEREN ZEMST: TECHNISCH BUREAU VERBRUGGEN VZW | TAVERNE CL? DE SOL | PANORAMA HOTEL | KEUKENSTUDIE ZELCK | Winnepenninckx-Verpakking B.V.B.A.

Other related companies as CVP JONGEREN ZEMST: TECHNISCH BUREAU VERBRUGGEN VZW | TAVERNE CL? DE SOL | PANORAMA HOTEL | KEUKENSTUDIE ZELCK | Winnepenninckx-Verpakking B.V.B.A.

CVP JONGEREN ZEMST is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CVP JONGEREN ZEMST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02886352539. Het bedrijf CVP JONGEREN ZEMST bevindt zich op het adres: HEUVELSTRAAT 55, HOFSTADE, 1981. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 201,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CVP JONGEREN ZEMST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CVP JONGEREN ZEMST is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CVP JONGEREN ZEMST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CVP JONGEREN ZEMST, openstaande posities, locatie van CVP JONGEREN ZEMST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CVP JONGEREN ZEMST is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CVP JONGEREN ZEMST, company assigned to the tax number BE02886352539. The company CVP JONGEREN ZEMST is located at the address: HEUVELSTRAAT 55, HOFSTADE, 1981. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 201,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CVP JONGEREN ZEMST were not found.
The main activity of CVP JONGEREN ZEMST is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CVP JONGEREN ZEMST is not available. You also can look at reviews of CVP JONGEREN ZEMST, open positions, location of CVP JONGEREN ZEMST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CVP JONGEREN ZEMST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CVP JONGEREN ZEMST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CVP JONGEREN ZEMST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CVP JONGEREN ZEMST, employees, financial statistics.