Cult Support vzw

Contactgegevens Cult Support vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cult Support vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cult Support vzw

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Olmensebaan 35 Balen, 2490, België

Telefoon (phone): 3215240240 3215240240

Fax (fax): 3215245356 3215245356

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cult Support vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cult Support vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cult Support vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cult Support vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cult Support vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cult Support vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cult Support vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cult Support vzw
Products information Cult Support vzw

BTW identificatienummer (tax): BE04535675048
Ondernemingsnummer: 1021972656
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Cult Support vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cult Support vzw
(Get full report from official database of BE for Cult Support vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cult Support vzw
Addition kinds of activities for Cult Support vzw

2341. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
01759904. Nectarine boomgaard | Nectarine orchard
17969905. molenbouwer | Millwright
20840203. Neutrale brandewijn | Neutral brandy
23910000. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
29510101. Asfalt plaveiselblokken (niet van raffinaderijen) | Asphalt paving blocks (not from refineries)
39490100. Golfuitrusting | Golf equipment

Werken bij Cult Support vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cult Support vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cult Support vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cult Support vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Tienen (met dienstencheques) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Dakwerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Dakwerken de Hoon

    Type: Vaste Job

    Als algemeen dakwerker sta je in voor hellende en platte daken, timmerwerken en isolatiewerken

  • Chauffeur/Verhuizer CE GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Verhuizingen Baeken

    Type: Vaste Job

    Wegens een goed gevuld orderboek gaan wij een nieuw verhuisteam samenstellen en zijn we dus op zoek naar chauffeurs CE die willen verhuizen. Jouw taken: Je dient op dagelijkse basis verhuizingen uit te voeren van adres a naar adres b Dit op een zorgzame en voorzichtige manier. Klanten tevreden houden is een must. Onvoorziene omstandigheden kunnen oplossen. Je werkt van maandag tot zaterdag met één dag in de week vrij.

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

Zoek naar antwoorden van Cult Support vzw in sociale netwerken
Look for responds of Cult Support vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cult Support vzw. Laat een reactie achter voor Cult Support vzw. Cult Support vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cult Support vzw. Leave a respond for Cult Support vzw. Cult Support vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cult Support vzw op de google maps. Adres en contacten Cult Support vzw
Location of Cult Support vzw on the google maps. Address and contacts of Cult Support vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come Cult Support vzw Cult Support vzw: FLCOLGATE-PALMOLIVE EUROPE SA | DUQUESNE CLAUDE ET YVES | N S I BVBA | TOBRODIAM | JOSEPH LAFALIZE

Other related companies as Cult Support vzw: FLCOLGATE-PALMOLIVE EUROPE SA | DUQUESNE CLAUDE ET YVES | N S I BVBA | TOBRODIAM | JOSEPH LAFALIZE

Cult Support vzw is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cult Support vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04535675048. Het bedrijf Cult Support vzw bevindt zich op het adres: Olmensebaan 35 Balen, 2490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cult Support vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cult Support vzw is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cult Support vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cult Support vzw, openstaande posities, locatie van Cult Support vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cult Support vzw is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cult Support vzw, company assigned to the tax number BE04535675048. The company Cult Support vzw is located at the address: Olmensebaan 35 Balen, 2490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cult Support vzw were not found.
The main activity of Cult Support vzw is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cult Support vzw is not available. You also can look at reviews of Cult Support vzw, open positions, location of Cult Support vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cult Support vzw, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cult Support vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cult Support vzw, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cult Support vzw, employees, financial statistics.