CRUZCONTROL WEBSERVICES

Contactgegevens CRUZCONTROL WEBSERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRUZCONTROL WEBSERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRUZCONTROL WEBSERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Postbus 109, 3290 DIEST BE, België

Telefoon (phone): 013 325856 (+32-013 325856) 013 325856 (+32-013 325856)

Fax (fax): +32 (14) 671-95-65 +32 (14) 671-95-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRUZCONTROL WEBSERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRUZCONTROL WEBSERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRUZCONTROL WEBSERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRUZCONTROL WEBSERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRUZCONTROL WEBSERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRUZCONTROL WEBSERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRUZCONTROL WEBSERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRUZCONTROL WEBSERVICES
Products information CRUZCONTROL WEBSERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE06786773681
Ondernemingsnummer: 6476684570
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in CRUZCONTROL WEBSERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRUZCONTROL WEBSERVICES
(Get full report from official database of BE for CRUZCONTROL WEBSERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRUZCONTROL WEBSERVICES
Addition kinds of activities for CRUZCONTROL WEBSERVICES

386101. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
515400. Vee | Livestock
24919904. Structurele timmerhout en hout, behandeld hout | Structural lumber and timber, treated wood
30890208. Schotels, kunststoffen, behalve schuim | Dishes, plastics, except foam
38290110. Druk- en vacuümindicatoren, vliegtuigmotor | Pressure and vacuum indicators, aircraft engine
73890102. Auteursagenten en makelaars | Authors' agents and brokers
78120200. Video productie | Video production

Werken bij CRUZCONTROL WEBSERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRUZCONTROL WEBSERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRUZCONTROL WEBSERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Chauffeur CE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

Zoek naar antwoorden van CRUZCONTROL WEBSERVICES in sociale netwerken
Look for responds of CRUZCONTROL WEBSERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. Laat een reactie achter voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. CRUZCONTROL WEBSERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRUZCONTROL WEBSERVICES. Leave a respond for CRUZCONTROL WEBSERVICES. CRUZCONTROL WEBSERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRUZCONTROL WEBSERVICES op de google maps. Adres en contacten CRUZCONTROL WEBSERVICES
Location of CRUZCONTROL WEBSERVICES on the google maps. Address and contacts of CRUZCONTROL WEBSERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come CRUZCONTROL WEBSERVICES CRUZCONTROL WEBSERVICES: VAN DEN BROEK CIS | De Bron (Natuurwinkel) | ASSURANCE ETIENNE | Ma Louise | MICHA REGUL

Other related companies as CRUZCONTROL WEBSERVICES: VAN DEN BROEK CIS | De Bron (Natuurwinkel) | ASSURANCE ETIENNE | Ma Louise | MICHA REGUL

CRUZCONTROL WEBSERVICES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRUZCONTROL WEBSERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06786773681. Het bedrijf CRUZCONTROL WEBSERVICES bevindt zich op het adres: Postbus 109, 3290 DIEST BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CRUZCONTROL WEBSERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CRUZCONTROL WEBSERVICES is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRUZCONTROL WEBSERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRUZCONTROL WEBSERVICES, openstaande posities, locatie van CRUZCONTROL WEBSERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CRUZCONTROL WEBSERVICES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRUZCONTROL WEBSERVICES, company assigned to the tax number BE06786773681. The company CRUZCONTROL WEBSERVICES is located at the address: Postbus 109, 3290 DIEST BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CRUZCONTROL WEBSERVICES were not found.
The main activity of CRUZCONTROL WEBSERVICES is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CRUZCONTROL WEBSERVICES is not available. You also can look at reviews of CRUZCONTROL WEBSERVICES, open positions, location of CRUZCONTROL WEBSERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRUZCONTROL WEBSERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRUZCONTROL WEBSERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRUZCONTROL WEBSERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRUZCONTROL WEBSERVICES, employees, financial statistics.