CRUZCONTROL WEBSERVICES

Contactgegevens CRUZCONTROL WEBSERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRUZCONTROL WEBSERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRUZCONTROL WEBSERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Postbus 109, 3290 DIEST, België

Telefoon (phone): 013 325856 (+32-013 325856) 013 325856 (+32-013 325856)

Fax (fax): +32 (11) 933-18-71 +32 (11) 933-18-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRUZCONTROL WEBSERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRUZCONTROL WEBSERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRUZCONTROL WEBSERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRUZCONTROL WEBSERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRUZCONTROL WEBSERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRUZCONTROL WEBSERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRUZCONTROL WEBSERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRUZCONTROL WEBSERVICES
Products information CRUZCONTROL WEBSERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE01537780761
Ondernemingsnummer: 1914337158
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CRUZCONTROL WEBSERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRUZCONTROL WEBSERVICES
(Get full report from official database of BE for CRUZCONTROL WEBSERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRUZCONTROL WEBSERVICES
Addition kinds of activities for CRUZCONTROL WEBSERVICES

02140102. Geitenmelkproductie | Goats' milk production
22580108. Lace: barmen, bobbinet, hefbomen en nottingham | Laces: barmen, bobbinet, levers, and nottingham
33650000. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire
50219904. Buiten- en gazonmeubilair, nec | Outdoor and lawn furniture, nec
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
76290300. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair

Werken bij CRUZCONTROL WEBSERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRUZCONTROL WEBSERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRUZCONTROL WEBSERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van CRUZCONTROL WEBSERVICES in sociale netwerken
Look for responds of CRUZCONTROL WEBSERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. Laat een reactie achter voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. CRUZCONTROL WEBSERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRUZCONTROL WEBSERVICES. Leave a respond for CRUZCONTROL WEBSERVICES. CRUZCONTROL WEBSERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRUZCONTROL WEBSERVICES op de google maps. Adres en contacten CRUZCONTROL WEBSERVICES
Location of CRUZCONTROL WEBSERVICES on the google maps. Address and contacts of CRUZCONTROL WEBSERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come CRUZCONTROL WEBSERVICES CRUZCONTROL WEBSERVICES: ERIC VESSCHEMOET | BOUDELET CHRISTIAN-DEFECHEREUX J PHILIPPE-GEORGE PHILIPPE | L'ETERNEL F?MININ | GEMIC | Timmermans Automaterialen NV

Other related companies as CRUZCONTROL WEBSERVICES: ERIC VESSCHEMOET | BOUDELET CHRISTIAN-DEFECHEREUX J PHILIPPE-GEORGE PHILIPPE | L'ETERNEL F?MININ | GEMIC | Timmermans Automaterialen NV

CRUZCONTROL WEBSERVICES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRUZCONTROL WEBSERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01537780761. Het bedrijf CRUZCONTROL WEBSERVICES bevindt zich op het adres: Postbus 109, 3290 DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CRUZCONTROL WEBSERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CRUZCONTROL WEBSERVICES is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRUZCONTROL WEBSERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRUZCONTROL WEBSERVICES, openstaande posities, locatie van CRUZCONTROL WEBSERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CRUZCONTROL WEBSERVICES is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRUZCONTROL WEBSERVICES, company assigned to the tax number BE01537780761. The company CRUZCONTROL WEBSERVICES is located at the address: Postbus 109, 3290 DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CRUZCONTROL WEBSERVICES were not found.
The main activity of CRUZCONTROL WEBSERVICES is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CRUZCONTROL WEBSERVICES is not available. You also can look at reviews of CRUZCONTROL WEBSERVICES, open positions, location of CRUZCONTROL WEBSERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRUZCONTROL WEBSERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRUZCONTROL WEBSERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRUZCONTROL WEBSERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRUZCONTROL WEBSERVICES, employees, financial statistics.