Croisieres Pasteels

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Croisieres Pasteels
Private companiesBusiness Services • Croisieres Pasteels

Contactgegevens Croisieres Pasteels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Croisieres Pasteels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Croisieres Pasteels

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 130, Bruxelles, 1050, België

Telefoon (phone): 32 3 2023411 32 3 2023411

Fax (fax): 32 3 2023499 32 3 2023499

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Croisieres Pasteels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Croisieres Pasteels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Croisieres Pasteels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Croisieres Pasteels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Croisieres Pasteels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Croisieres Pasteels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Croisieres Pasteels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Croisieres Pasteels
Products information Croisieres Pasteels

BTW identificatienummer (tax): BE05831787109
Ondernemingsnummer: 4030853271
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Croisieres Pasteels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Croisieres Pasteels
(Get full report from official database of BE for Croisieres Pasteels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Croisieres Pasteels
Addition kinds of activities for Croisieres Pasteels

2823. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
01759910. Prune Orchard | Prune orchard
02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
20340300. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
24310300. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
25410303. Zink toppen, plastic gelamineerd | Sink tops, plastic laminated
32819902. Kalksteen, gesneden en gevormd | Limestone, cut and shaped
33340101. Ingots (primair), aluminium | Ingots (primary), aluminum
36489903. Infraroodlampen | Infrared lamp fixtures
39490600. Watersportartikelen | Water sports equipment

Werken bij Croisieres Pasteels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Croisieres Pasteels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Croisieres Pasteels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Croisieres Pasteels. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

Zoek naar antwoorden van Croisieres Pasteels in sociale netwerken
Look for responds of Croisieres Pasteels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Croisieres Pasteels. Laat een reactie achter voor Croisieres Pasteels. Croisieres Pasteels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Croisieres Pasteels. Leave a respond for Croisieres Pasteels. Croisieres Pasteels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Croisieres Pasteels op de google maps. Adres en contacten Croisieres Pasteels
Location of Croisieres Pasteels on the google maps. Address and contacts of Croisieres Pasteels

Andere gerelateerde bedrijven als come Croisieres Pasteels Croisieres Pasteels: Publiway BVBA | LUC VEYS | LAHAYE MOTORS SPRL | F. LEMLYN | ASSIMIL BENELUX SA

Other related companies as Croisieres Pasteels: Publiway BVBA | LUC VEYS | LAHAYE MOTORS SPRL | F. LEMLYN | ASSIMIL BENELUX SA

Croisieres Pasteels is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Croisieres Pasteels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05831787109. Het bedrijf Croisieres Pasteels bevindt zich op het adres: Avenue Louise 130, Bruxelles, 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Croisieres Pasteels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Croisieres Pasteels is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Croisieres Pasteels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Croisieres Pasteels, openstaande posities, locatie van Croisieres Pasteels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Croisieres Pasteels is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Croisieres Pasteels, company assigned to the tax number BE05831787109. The company Croisieres Pasteels is located at the address: Avenue Louise 130, Bruxelles, 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Croisieres Pasteels were not found.
The main activity of Croisieres Pasteels is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Croisieres Pasteels is not available. You also can look at reviews of Croisieres Pasteels, open positions, location of Croisieres Pasteels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Croisieres Pasteels, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Croisieres Pasteels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Croisieres Pasteels, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Croisieres Pasteels, employees, financial statistics.