Cools Mario

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Cools Mario
Private companiesMetal Mining • Cools Mario

Contactgegevens Cools Mario: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cools Mario: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cools Mario

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Muscarstraat 11 Oostende, wv 8400, België

Telefoon (phone): 61393482441Fax (+32-61393482441Fax) 61393482441Fax (+32-61393482441Fax)

Fax (fax): +32 (61) 167-42-11 +32 (61) 167-42-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cools Mario: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cools Mario"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cools Mario"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cools Mario, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cools Mario. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cools Mario, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cools Mario. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cools Mario
Products information Cools Mario

BTW identificatienummer (tax): BE06200103759
Ondernemingsnummer: 5160522460
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 202,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Cools Mario zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cools Mario
(Get full report from official database of BE for Cools Mario)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cools Mario
Addition kinds of activities for Cools Mario

8093. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
202300. Droge, gecondenseerde en verdampte zuivelproducten | Dry, condensed and evaporated dairy products
382206. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
20660300. Chocola | Chocolate
22219903. Marquisettes, kunstmatige vezel | Marquisettes, manmade fiber
24991400. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
36940207. Vonkproppen, voor verbrandingsmotoren | Spark plugs, for internal combustion engines
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service

Werken bij Cools Mario: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cools Mario: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cools Mario. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cools Mario. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Cools Mario in sociale netwerken
Look for responds of Cools Mario in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cools Mario. Laat een reactie achter voor Cools Mario. Cools Mario bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cools Mario. Leave a respond for Cools Mario. Cools Mario on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cools Mario op de google maps. Adres en contacten Cools Mario
Location of Cools Mario on the google maps. Address and contacts of Cools Mario

Andere gerelateerde bedrijven als come Cools Mario Cools Mario: BUREAU ALPHA COMPO | PRO CONSULTING | PLOMBERIE MAHIEU | VERO-IMMOBILIEN | Euresco International SA

Other related companies as Cools Mario: BUREAU ALPHA COMPO | PRO CONSULTING | PLOMBERIE MAHIEU | VERO-IMMOBILIEN | Euresco International SA

Cools Mario is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cools Mario, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06200103759. Het bedrijf Cools Mario bevindt zich op het adres: Muscarstraat 11 Oostende, wv 8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 202,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Cools Mario zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cools Mario is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cools Mario is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cools Mario, openstaande posities, locatie van Cools Mario op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cools Mario is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cools Mario, company assigned to the tax number BE06200103759. The company Cools Mario is located at the address: Muscarstraat 11 Oostende, wv 8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 202,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Cools Mario were not found.
The main activity of Cools Mario is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cools Mario is not available. You also can look at reviews of Cools Mario, open positions, location of Cools Mario on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cools Mario, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cools Mario, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cools Mario, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cools Mario, employees, financial statistics.