Contre Jour sprl

Contactgegevens Contre Jour sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Contre Jour sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Contre Jour sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Roetaert 57, Bruxelles, 1180, België

Telefoon (phone): 32 2 332 08 50 32 2 332 08 50

Fax (fax): 32 2 376 86 10 32 2 376 86 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Contre Jour sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Contre Jour sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Contre Jour sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Contre Jour sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Contre Jour sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Contre Jour sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Contre Jour sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Contre Jour sprl
Products information Contre Jour sprl

BTW identificatienummer (tax): BE08875823974
Ondernemingsnummer: 2736389160
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Contre Jour sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Contre Jour sprl
(Get full report from official database of BE for Contre Jour sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Contre Jour sprl
Addition kinds of activities for Contre Jour sprl

8621. Professionele organisaties | Professional organizations
01610000. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
25110203. Stoelen, huishouden, behalve gestoffeerd: hout | Chairs, household, except upholstered: wood
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
73389900. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec
76290303. Stofzuiger reparatie | Vacuum cleaner repair
79220103. Casting bureau, theatraal | Casting bureau, theatrical

Werken bij Contre Jour sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Contre Jour sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Contre Jour sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Contre Jour sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

Zoek naar antwoorden van Contre Jour sprl in sociale netwerken
Look for responds of Contre Jour sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Contre Jour sprl. Laat een reactie achter voor Contre Jour sprl. Contre Jour sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Contre Jour sprl. Leave a respond for Contre Jour sprl. Contre Jour sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Contre Jour sprl op de google maps. Adres en contacten Contre Jour sprl
Location of Contre Jour sprl on the google maps. Address and contacts of Contre Jour sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Contre Jour sprl Contre Jour sprl: MARINE POWER EUROPE INC SOC ETR | FEDERALE POLITIE | MOBIEL | Richard A | AXAMED A.C.-MEDICO

Other related companies as Contre Jour sprl: MARINE POWER EUROPE INC SOC ETR | FEDERALE POLITIE | MOBIEL | Richard A | AXAMED A.C.-MEDICO

Contre Jour sprl is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Contre Jour sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08875823974. Het bedrijf Contre Jour sprl bevindt zich op het adres: Rue Du Roetaert 57, Bruxelles, 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 158,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Contre Jour sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Contre Jour sprl is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Contre Jour sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Contre Jour sprl, openstaande posities, locatie van Contre Jour sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Contre Jour sprl is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Contre Jour sprl, company assigned to the tax number BE08875823974. The company Contre Jour sprl is located at the address: Rue Du Roetaert 57, Bruxelles, 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 158,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Contre Jour sprl were not found.
The main activity of Contre Jour sprl is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Contre Jour sprl is not available. You also can look at reviews of Contre Jour sprl, open positions, location of Contre Jour sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Contre Jour sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Contre Jour sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Contre Jour sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Contre Jour sprl, employees, financial statistics.